CBS GAVÀ

Beisbol i softbol a Viladecans, amb el I Torneig Internacional Núria Escrichs i el Torneig Bateja per la Marató

Beisbol i softbol a Viladecans, amb el I Torneig Internacional Núria Escrichs i el Torneig Bateja per la Marató

Viladecans, que actualment té l’honor de ser la ciutat del beisbol i softbol català del 2017, acollirà el cap de setmana del 25 i 26 de Novembre una jornada plena d’activitats i tornejos. Entre totes elles destaca la inauguració del camp de softbol, que, després de totes les millores que ha patit, entre les quals hi ha la col·locació de gespa artificial i la il·luminació, acollirà la primera edició del Torneig Internacional Núria Escrichs.

El torneig internacional enguany enfrontarà 4 equips, dos d’ells catalans. A més de l’amfitrió, el CB Viladecans, també lluitaran pel títol l’All Star Catalunya, el Fènix de València i el Collecchio d’Itàlia, l’únic representant internacional. Un total de 8 partits repartits entre dissabte i diumenge seran els que donaran ús, per primera vegada després de les millores, al camp de softbol, que s’inaugurarà oficialment el dissabte entre les 6 i les 7 de la tarda, just abans del duel entre les locals i les italianes.

Juntament amb el 1r Torneig Internacional Núria Escrichs, també tindrà lloc el ja tradicional torneig Bateja per la Marató, que col·labora amb la Marató de TV3 d’enguany. Aquest campionat, que es regirà amb unes normes de la categoria Sub-12 acollirà a un total de 8 equips: tres representants del CBS Sant Boi, dos del CB Barcelona i un del CB Viladecans, BC Manresa i CBS Gavà. Al llarg del dissabte es disputaran un total de 15 partits en els 3 camps organitzats dins de l’estadi de beisbol.

Finalment, i sumat als dos tornejos, el diumenge, a l’estadi de beisbol de Viladecans, tindrà lloc el partit d’All Stars de la 1a Divisió Catalana. Aquest enfrontament, com ja ve sent una tradició, ajunta en dos equips als millors jugadors de tots els que van disputar la Lliga Catalana i els enfronta entre ells.

L’últim cap de setmana de Novembre la ciutat del beisbol i el softbol català viurà una jornada lúdica i familiar, on es veurà molt bon nivell de joc i anirà acompanyat d’activitats per a tothom. No només gaudirem de partits del més alt nivell, sinó que, a més, es podrà gaudir de les activitats benèfiques que es duran a terme i viurem la inauguració del camp de softbol de Viladecans de la millor manera possible: amb un torneig internacional.

Programa activitats i reglaments torneigsTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?