CBS GAVÀ

Benvingut 2021!

A  ningú se li escapa que vivim moments especialment complicats, arran de la pandèmia de la Covid-19. Les circumstàncies, sovint capritxoses, han determinat que aquests mesos siguin del tot incerts i coincideixin amb l’inici d’una temporada. Arrenquem un 2021 ple d’esperança i positivisme per a que puguem gaudir dels nostres esports en tot el que la situació sanitària ens ho permeti, amb un seguit de reptes.

 

El primer, és seguir amb l’expansió de les nostres promocions arreu del territori català i la seva pràctica segura en els diferents centres escolars. I així continuar amb el nostre objectiu principal, de popularitzar els nostres esports. De la mà de la modalitat Baseball5, els ajuntaments de Sant Boi, Viladecans i Gavà, iniciaran lligues locals, en l’últim trimestre escolar.

 

En segon lloc, la crisi sanitària actual, ens ha obert un ventall d’oportunitats per a experimentar altres modalitats. Ara, més que mai, és moment de potenciar les virtuts dels e-Sports, i per això el beisbol, liderat per la UFEC, i a través d’una plataforma amb d’altres esports, la FCBS organitzarà diferents competicions online amb el nostre i conegut joc “MLB The Show”.

 

Catalunya seguirà sent un referent internacional, i per això, s’ha afegit al nostre calendari la visita de la Selecció de Mèxic de Softbol femení, classificada pels JJOO de Tokio 2021 i el Team Florida de USA, que compta amb jugadores professionals. Les dates previstes d’aquest esdeveniment son durant la primera quinzena del mes de Maig. La Selecció Catalana tindrà l’oportunitat d’enfrontar-se a un dels millors equips del món, i les joves promeses podran gaudir de clínics de primer nivell.

Sant Boi repetirà com a seu del European Softball Masters Cup, per a majors de 35 anys, durant el mes d’Octubre.

La Catalunya Baseball Week, queda ajornada per disputar-se en l’últim quatrimestre de l’any, amb la participació d’equips i acadèmies d’Holanda, Rep. Txeca, França, Espanya, Itàlia i Gran Bretanya, un calendari ple d’activitats que complirem amb tots els protocols establerts.

Tanmateix la FCBS, segueix treballant per a iniciar les competicions catalanes d’aquesta temporada en la major brevetat possible.

 

Desprès de la bona acceptació de les formacions online dutes a terme durant el 2020, aquesta temporada es celebraran nous cursos online, d’àrbitres nivell 0 i d’anotadors nivell 1.

 

La Junta Directiva de la FCBS va decidir que Sant Boi, passi a ser l’any 2022 Ciutat del Beisbol i Softbol Català, fent coincidir el 50è aniversari del club.

 

Per altra banda i desprès de varies reunions de junta directiva, informem de la suspensió tant de la Gala FCBS 2020, com de les competicions, i que finalitzen sense campions, a excepció del Campionat de Catalunya Sènior DH de beisbol i softbol. També, malauradament, l’Acadèmia de Beisbol i Softbol no podrà continuar amb la seva activitat, fins que la situació actual ho permeti.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?