CBS GAVÀ

Calendari Cap de Setmana Beisbol i Softbol

Calendari Cap de Setmana Beisbol i Softbol

Foto: Joan Bordanova
Foto: Joan Bordanova

Aquest cap de setmana, es disputaran les grans finals de Copa Catalunya Sènior i Infantil Beisbol. La categoria Cadet Beisbol també pot decidir campió. VEURE CALENDARI DE PARITTS EN PDF

SENIOR BEISBOL: Sant Boi i Viladecans son els justos finalistes desprès de bones jornades de beisbol amb partits molt disputats, el partit de la gran final serà el diumenge al municipal de Sant Boi a partir de les 11 hores.

JUVENIL BEISBOL: el partit suspès juvenil entre el Viladecans i Sant Boi “Blau” que es jugarà el dissabte a les 11h al camp del primer i que decidirà quin dels dos es finalista i s’enfronta la propera setmana en la final de Copa al CB Barcelona.

CADET BEISBOL: partit determinant, amb una victòria del Barcelona al Viladecans, es decideix la Copa que podria anar a parar a mans dels de la capital catalana, el Sant Boi haurà d’esperar a veure el resultat per saber si té opcions.

ROOKIE SOFTBOL: un únic partit entre el Projecte i Viladecans Yefeel que no permet saber encara qui serà el campió, la propera setmana amb el partit entre els dos equips del Viladecans es podrà dictaminar qui alça el trofeu, tot està en mans de Viladecans Yefeel i Sant Boi.

INFANTIL BEISBOL: Final entre Sant Boi i Viladecans, que han estat els equips més regulars, caldrà veure quin del dos alça el trofeu de campió de Copa 2012. El partit està programat per dissabte a partir de les 10 hores al camp de Sant Boi Softbol.

BENJAMÍ BEISBOL: última jornada a banda d’un partit aplaçat a l’espera de definir qui es el segon classificat de la categoria, recordem que el cap de setmana passat el Sant Boi “Girls” es va proclamar campió de Copa 2012.

ALEVÍ BEISBOL: A falta de dues jornades tot per decidir, amb Barcelona, Viladecans i Sant Boi Benjamí com a candidats al títol.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?