CBS GAVÀ

Calendari setmanal de la Copa Catalunya

Calendari setmanal de la Copa Catalunya

2_Calendari_setmanal_12_al_15_novembre_2015Aquest cap de setmana es disputen les semifinals i finals de la Copa Catalunya de les categories Aleví, Sub16 Beisbol, Sènior Beisbol i Sènior Softbol, i l’ última jornada de la categoria Infantil que decidirà els semifinalistes.

En la categoria Aleví, es disputaran les semifinals a les 10:00 entre el CB Barcelona i el CBS Sant Boi Goofies, i el CBS Sant Boi Ramonets i CB Viladecans. La final a les 12:30 a Sant Boi.

En els Sub16 Beisbol les semifinals es jugaran el dissabte al matí a Montjuic entre CB Barcelona Blau i CBS Santboians a les 10:00 i el CB Barcelona Vermell i el CB Viladecansa les 12:30. La final serà el mateix dissabte a les 15:30.

En la categoria reina de beisbol, els sèniors, es disputaran aquest dissabte les dues semifinals entre el CB Barcelona i el CBS Gavà, dissabte a les 19:00 a Montjuic; i l’ altre serà entre el CBS Sant Boi i el CBS Hèrcules l’ H. a Sant Boi a les 16:00. La final serà diumenge a les 11:00 al camp del millor classificat en la fase regular de la Copa Catalunya.

Les semifinals i finals de les Sèniors Softbol, es disputaran a Can Torelló (Gavà), on a la primera semifinal de les 10:00 jugaran el CBS Sant Boi contra el CBS Barcino, i la segona semifinal enfrontarà el Projecte S. Gavanenc i el CB Viladecans, a les 12:30. La final serà al mateix camp al finalitzar la segona semifinal.

Molta sort a tots els finalistes!

Adjunt el calendari d’ aquesta jornada :

Calendari_setmanal_12_al_15_novembre_2015Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?