CBS GAVÀ

Cap de Setmana de Campions i de partits suspesos pel temporal

Cap de Setmana de Campions i de partits suspesos pel temporal

Aquest cap de setmana hi ha hagut dos campions un de Lliga i un altra de Copa, el de Lliga ha estat el Cadet de Beisbol que es va poder jugar el dissabte (aquest era ja el segon partit que es va suspendre la setmana passada pel temps) i en el que el CBS Sant Boi amb un resultat de 9 a 4 es va desfer del FC Barcelona i va alçar el trofeu de Campió de la Lliga 2011. A més, també es va poder tancar la temporada en categoria juvenil amb L’Hèrcules com a campió de la Copa Catalunya desprès de vèncer al Viladecans per un ajustat 15 a 13.

La nota negativa de la jornada van ser els partits suspesos, en categoria Infantil, a la 4ª entrada de la final de Copa que es disputaven Viladecans i Sant Boi, un xàfec important va deixar el camp impracticable i es va haver de suspendre el partit que aquest proper cap de setmana i en el que s’haurà de tornar a iniciar el partit des del principi i sense comptar el resultat que es va deixar en un emocionant 5 a 6 pels santboians. L’altre partit que es va suspendre va ser el 2n partit de Play Offs Sènior entre Hèrcules i FC Barcelona que va patir el mateix daltabaix que l’infnatil i a la sisena entrada es va haver de suspendre, però tal i com marca el Reglament el partit es va donar per vàlid i amb un resultat a favor dels hospitalencs per 5 a 3 i que suposa que s’haurà de disputar un tercer i últim partit per dictaminar el campió 2011. En aquests moments s’està treballant des de la FCBS per veure quina es la millor de les possibilitats per jugar aquest partit d’acord amb els clubs i intentar no haver de retrassar la data de la Copa prevista per aquest cap de setmana.

L’equip de Barracudes de Montpellier van visitar amb els seu equip de Softbol Sènior els equips catalans, finalment van poder disputar els partits contra el CB Viladecans i el Projecte Softball, l’últim partit previst per jugar-se el diumenge contra el CS Viladecans no va ser possible per l’estat del terreny de joc.

RESULTATS DE LA JORNADA

Infantil (Copa Catalunya)

  • Semifinal 1: Vildecans 12 – Gavà 0 (Fotos Diego Lazaro)
  • Semifinal 2: Sant Boi 18 – 4 FC Barcelona
  • Final: Viladecans – Sant Boi (Partit Suspès per pluja)

Cadet (Campionat de Catalunya)

  • 2n Partit Play Offs Lliga: Sant Boi 9 – 4 FC Barcelona

Juvenil (Copa Catalunya)

Sènior 1ª Divisió  (Campionat de Catalunya)

Amisotsos Barracudes – Equips Catalans

  • CB Viladecans 14 – 13 Barracudes
  • CB Viladecans 11 – 10 Barracudes
  • Projecte 5 – 4 Barracudes (Fotos de Diego Lazaro)
  • Projecte 7 – 1 Barracudes


Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?