CBS GAVÀ

Cap de setmana ple tornejos, amb dos títols cap a casa

Cap de setmana ple tornejos, amb dos títols cap a casa

La primera setmana de Març va venir carregada del millor beisbol i softbol a Catalunya, amb la realització de tres tornejos simultanis, dos de beisbol Sub-12 i un de softbol absolut. Concretament, la VI edició del Torneig Internacional Shunka, organitzat pel CB Barcelona; la Llobregat Cup U12, a càrrec del CBS Sant Boi i el CB Viladecans; i la VII Gavà Cup, amb el Projecte de Softbol Gavanenc al capdavant.
28468615_2044559829095632_3241180266680379930_nLa setena edició de la Gavà Cup arribava amb un cartell immillorable, amb cinc equips del més alt nivell. De l’àmbit nacional destacaven les amfitriones, el Projecte Gavanenc, el Fénix de València i el Miralbueno de Saragossa, però no eren els únics conjunts. També van participar dos equips internacionals, el Loggia d’Itàlia i la Selecció del Perú. Dins la primera fase del torneig, el domini de la Selecció peruana va ser absolut. No va cedir en cap moment, i va arribar a la fase final amb un registre de 44 carreres a favor i només 9 en contra. Per darrere seu, l’equip que es postulava més fort era el Fénix de València, que només acumulava una derrota. Ja a la fase final, els partits que definien el pas a la final van ser els següents: Perú contra el Projecte per una banda, i Miralbueno contra Fénix. Sorprenentment, el CBS Miralbueno va batre al Fénix, cosa que va definir una final entre el Perú i les representants de Saragossa. Malgrat això, la Selecció peruana va acabar aconseguint la victòria per un ajustat 6 a 5. La classificació final va ser: Perú, Miralbueno, Fénix, Projecte i Loggia.

 
Paral·lelament a la Gavà Cup, a Montjuïc s’estava jugant la sisena edició del Torneig Internacional Shunka, amb un total de sis equips inscrits: el CD Irabia de Pamplona, el London Baseball, els Barracudas de Montpeller, el Nueva Aquitania, el CB Viladecans i els amfitrions, el CB Barcelona. Repartits entre els dies 3 i 4 de Març es van disputar 16 partits, on va quedar clar el dominador absolut del torneig: el CB Barcelona, que no va conèixer la derrota. L’únic equip que va acostar-se al registre del CBB va ser el Nueva Aquitania, que va firmar quatre victòries i una derrota. Precisament el duel entre aquests dos equips va definir la final, que va decantar-se cap a l’equip amfitrió per un resultat final de 5 carreres a 2, fet que proclamava el CBB com a campió del seu propi torneig per segon any consecutiu. La classificació final va ser: CB Barcelona, Nueva Aquitania, London Baseball, CB Viladecans, CD Irabia i Barracudas de Montpeller. Respecte als premis individuals, el campió del Cannon Derby va ser Natal Laot, del Nueva Aquitania, que va firmar una velocitat de 65 mph; el vencedor en el Home Run Derby va ser Jack McCarthy, dels London Baseball, amb 9 home runs; i, finalment, en el Run Derby es va imposar Blancot Baptiste, del Nueva Aquitania, amb 13 segons i 33 mil·lèsimes.

28660710_1269613353182240_5387806448339798392_n

 

Finalment, conjuntament amb el Shunka i la Gavà Cup, es va disputar la primera edició de la Llobregat Cup U12, amb la participació de set equips catalans, el CB Viladecans, l’Hèrcules l’H, el Vic Bat, el CBS Gavà i tres equips del CBS Sant Boi, els Pitus, els Ramonets i les Girls, i un equip de fora de Catalunya, els Jabatos de Huesca. En el torneig que es va disputar en les ciutats de Sant Boi i Viladecans el domini català va quedar qüestionat per l’únic equip forani. El Huesca va ser capaç d’obrir-se pas cap a la final deixant enrere al Vic Bat, a l’Hèrcules l’H i als Pitus a la semifinal. Per la seva banda, els Ramonets van aconseguir el seu bitllet a la final guanyant a les Girls i en dos ocasions al CB Viladecans, una d’elles a la semifinal. Així, els Jabatos i els Sant Boi Ramonets van lluitar pel títol de la primera edició de la Llobregat Cup U12, que va acabar quedant a casa, a les mans dels Ramonets, que van proclamar-se campions per 5 carreres a 1 a favor dels locals.

28575665_1735144439875959_2411005738934472091_n

 

Així van acabar tots els tornejos que van omplir Catalunya del millor beisbol i softbol de les categories Sub-12 i Absoluta. Un any més, els tornejos de pretemporada ajuden als equips catalans a arribar molt més forts a les competicions, que ja estan a la cantonada.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?