CBS GAVÀ

Catalunya, a punt per tornar a fer història

Catalunya, a punt per tornar a fer història

Tornen les competicions de la Little League. Tornen les seleccions catalanes per lluitar per estar entre les millors del món. El beisbol català té una cita els dies 11, 12, 13 i 14 de maig a la ciutat de Viladecans, la ciutat catalana del beisbol i el softbol, on tindran lloc els classificatoris nacionals de la Little i la Senior League.

Després d’aconseguir una fita històrica la temporada passada, Catalunya busca repetir-la, però aquesta vegada amb més categories participant en les World Series als Estats Units. Pel que fa a les categories de beisbol, la Little League ja ha demostrat repetides vegades que és una clara candidata a guanyar l’europeu, on ha quedat en més d’una ocasió subcampiona. La Senior League, per la seva banda, ja va demostrar el seu potencial aconseguint guanyar el classificatori europeu l’any passat i viatjar als EUA per tal de participar en les World Series a Bangor, Maine.

Un fet a destacar de les nostres seleccions és que, dins dels classificatoris nacionals, encara es mantenen invictes, sense haver perdut cap dels partits disputats en les 3 edicions de la Little i la Senior League en les que Catalunya ha participat, un fet molt esperançador per les aspiracions catalanes. A més, enguany, les seleccions catalanes afronten el repte més preparades que mai, gràcies als programes impulsats per la Federació Catalana per tecnificar i millorar el rendiment dels jugadors, com és el cas de la Catalunya Baseball Academy. El torneig, que començarà el dijous 11, comptarà amb un total de 6 equips (Catalunya, Aragó, Navarra, Madrid, València i Astúries) en la categoria de Little League i 5 (Catalunya, Navarra, València, Madrid i Astúries) en la de Senior League.


Catalunya té l’oportunitat de tornar a fer història, com també té l’oportunitat de reescriure-la un altre cop. Els dies 11, 12, 13 i 14 de maig a Viladecans, les seleccions catalanes de beisbol comencen el seu camí que té com a destí les World Series als Estats Units, passant el primer peatge amb el quals es trobaran en aquesta travessia. Amb tota la confiança posada en els nostres jugadors i tècnics, el beisbol català engega la maquinària. Comença la lluita per classificar-se per les World Series.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?