CBS GAVÀ

Catalunya campiona d’Europa-Àfrica Senior League Beisbol

Catalunya campiona d’Europa-Àfrica Senior League Beisbol

La Selecció Catalana Sub-17, com a campiona d’Espanya, per tant representant d’Espanya, participava per segon cop en la història del beisbol català al Campionat d’Europa-Àfrica Senior League.

L’equip dirigit per Marc Carrillo, amb l’ajuda de Marc Juaneda i José Romero, va ser el guanyador del Campionat i per tant el representant a les World Series de la Senior League a Bangor (Maine).

La novena catalana va vèncer al combinat de Gran Bretanya i al combinat francès i va perdre contra l’equip de Lazio (Itàlia) a la fase de grup, van arribar a les semifinals com a segon classificat, i s’enfrontaven al primer de l’altre grup, el representant d’Àustria.

A semifinals, l’equip català va vèncer per 7a 2 als austríacs, un partit molt ajustat fins la 6a entrada, on els catalans van aconseguir capgirar el marcador de 2 a 1 fins el 7 a 2 final.

El dissabte dia 16 de Juliol, era el gran dia pels joves jugadors catalans. Varis d’ells havien jugat una o dues finals en els dos últims anys a Kutno (Polònia) amb la Little League, però aquest cop no anaven a jugar-la, aquest cop aconseguirien un fet històric dins la Federació i van guanyar la final per 5 a 3 als jugadors italians de Lazio.

Desprès d’aquesta fita històrica aconseguida per aquests jugadors, participaran del proper 29 al 6 de Juliol a les World Series, contra els representants de U.S. Central, U.S. West, U.S. Southeast, U.S. Southwest, U.S. East, Canada, Latin-America i Asia-Pacific. Molta sort en aquesta nova experiència.

IMG_4870Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?