CBS GAVÀ

Catalunya es fa amb els Cts. d’Espanya Sub-12 i Sub-15

Catalunya es fa amb els Cts. d’Espanya Sub-12 i Sub-15

Les seleccions catalanes Sub-12 i Sub-15 es classifiquen com a representants d’ Espanya a Moergestel, Holanda (Little League) i Mòdena, Itàlia (Junior League), després de vèncer els Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

 

Sub-12

Catalunya arribava a la final després d’una impecable fase de grups guanyant els seus respectius partits per 15 curses a 0 al Principat d’Astúries, 12 carreres a 2 a la Comuntiat Valenciana i 8 carreres a 5 a Navarra qui seria el seu rival a la final. A la final, la selecció catalana va dominar el partit des del principi, sense donar opcions a l’equip navarrès i va acabar guanyant el partit per 13 carreres a 2.

 

Sub-15

Catalunya, després de classificar-se primera del grup B, havent guanyat els seus respectius partits de la fase preliminar davant Múrcia per 10 curses a 2, València per un ajustat 8 a 7 i a Canàries per 11 carreres a 7, disputava la semifinal contra el segon del grup A Navarra, qui havia obtingut un rècord d’1 i 1 guanyant el Principat d’Astúries per 17 carreres a 2 i perdent contra la Comunitat de Madrid per 8 carreres a 4.

A la semifinal, Catalunya, superava Navarra per 12 carreres a 2 amb un total de 12 imparables i un gran Elverts Mengana al monticle que aconseguia la seva segona victòria al Campionat.

Es preveia una final emocionant, i va ser així. Fins al 3r inning, els catalans no van aconseguir anotar la primera cursa i es va mantenir el resultat de 1 a 0 fins a l’inici del 7è inning, on Catalunya amb 2 eliminats i sense ningú en base, aconseguia anotar un total de 4 curses gràcies a 4 imparables, un d’ells doble de Dylan Niño, que va ser guardonat amb diversos premis.

El guanyador de la final va ser el MVP del Campionat, Toni Cortés, que va llançar 5 innings immillorables, permetent només 2 hits i eliminant a 5 per la via de l’strike out.

 

Premis individuals

MVP Sub-12 Catalunya: Angel Pacheco

Llançador amb més partits guanyats: E. Manuel Mengana

Millor llançador: Lluc Mazón

Més carreres impulsades: Dylan Niño

Més bases robades: Dylan Niño

Més hits extra base: Dylan Niño

MVP Sub-15: Toni Cortes

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?