CBS GAVÀ

Catalunya es proclama campiona d’Europa Sub-13 de Softbol

Catalunya es proclama campiona d’Europa Sub-13 de Softbol

El softbol català té corda per anys. La bona feina feta pels tècnics i clubs catalans queda reflectida en els títols i el bon paper que ofereixen els nostres esportistes a Europa. Aquesta vegada, el projecte més jove pel que fa a softbol de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol ha demostrat que té un gran potencial i que es poden esperar grans èxits de les esportistes catalanes en els anys vinents.

En la seva primera participació en un campionat d’Europa de la categoria Sub-13 de Softbol, les joves jugadores van mostrar-se sòlides i com un rival a batre per totes les altres seleccions. Malgrat que no totes les jugadores de la Selecció Catalana estaven acostumades a la disciplina del softbol, això no va suposar un problema per les noies. Ja des del principi, Catalunya va començar picant fort, amb un contundent resultat de 14 a 2 contra les representants russes. Aquesta victòria va ser la primera d’una sèrie que va acompanyar a les catalanes durant tot el torneig. Malgrat la contundència d’alguns resultats, on les noies aconseguien la victòria amb rapidesa i sense donar temps de reacció a les rivals, no tot el camí va ser fàcil. A l’hora d’enfrontar-se contra els equips més forts, com les txeques del SC Merklin o les Joudrs Navy i les croates dels Panthers de Zagreb, les catalanes van haver-se de valer de totes les armes de les quals disposaven, aconseguint guanyar aquests partits per la mínima.

Finalment, després d’aconseguir 6 victòries i sense conèixer la derrota, les jugadores dirigides per Raquel Fernández, Carla Segura i Roser Jonas es van plantar a la final, on les esperaven les txeques del SC Merklin. Amb tota l’empenta i les ganes que tenien les catalanes, van posar-se davant ràpidament i no van permetre que les rivals les superessin en cap moment, proclamant-se, així, campiones d’Europa per primera vegada i en la seva primera participació.

Amb aquesta victòria es referma la bona feina duta a terme a Catalunya en els temes de la formació dels esportistes més joves. Una vegada més, gràcies a l’esforç i la dedicació de totes les persones que fan créixer als nostres jugadors i jugadores, Catalunya segueix estant entre les millors seleccions d’Europa.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?