CBS GAVÀ

Catalunya, Lions Nettuno, Crocetta Parma i Fun & Play vèncen en una històrica Catalunya Baseball & Softball Week 2021

Finalitza un dels torneigs de més prestigi d’Europa i ho ha fet amb més equips i categories que mai. La sisena edició de la Catalunya Baseball & Softball Week ha tingut 90 partits en quatre dies i ha comptat amb la presència de 31 equips d’arreu d’Europa i un equip de Panamà. Del vell continent han participats equips d’Holanda, Itàlia i República Txeca, també representants francesos, suecs, britànics, alemanys, danesos, les seleccions de Navarra i Euskadi i les cinc seleccions catalanes, que d’aquesta manera han tornat a la competició internacional desprès de l’any de pandèmia.

El torneig s’ha disputat del 14 al 17 d’octubre als cinc camps internacionals de beisbol i softbol del Baix Llobregat, Sant Boi, Viladecans i Gavà (Can Torelló). La divisió de categories i equips participants han estaten Sub-12 beisbol 8 equips, en Sub-15 beisbol un total de 8 equips, en la categoria femenina Sub-15 softbol han participat 6 equips i la Sub-18 beisbol amb 10 equips ha estat la més participativa.

En la categoria U12 beisbol, s’han disputat partits de gran nivell, on Deustchland B. Akademie i Crocetta Parma disputaven la final, en un partit d’alt nivell, el conjunt italià s’emportava la victòria en el seu primer any de participació.

En la categoria U15, comptàvem per primer cop amb la participació d’un equip fora del continent europeu, que era Elite Baseball Academy de Panamà. La final de diumenge la van disputar els coneguts Lions Nettuno, equip que va acabar imbatut, i Catalunya, que tornava a demostrar el seu gran poder arreu d’Europa. Aquesta final es va decantar al costat del conjunt italià, que va vèncer amb un resultat d’11 a 3.

En la categoria U18 Beisbol, amb la participació de 10 equips, s’han disputat partits d’alt nivell, on la selecci. catalana i els Lions Netedor del torneig al derrotar a Catalunya REd , i Catalunya, que tornava a demostrar el seu gran poder ó catalana i els Lions Nettuno repetien en la final. Però en aquest cas, el combinat català va vèncer per 8 a 0 als italians.

En la categoria U15 de Softball, s’han viscut grans partits però cal destacar la superioritat del conjunt Fun & Play Praha, que ha estat el vencedor del torneig al derrotar a Catalunya Red a la final.

 

Com a novetat en aquesta edició hem tingut, la plataforma EsportPlus.tv que ha ofert tots els partits de U18 Beisbol i la final U15, gràcies a l’impuls per a la digitalització de les competicions que lidera la Fundació UFEC.

La competició ha comptat amb el suport de les institucions dels diferents ajuntaments, la Secretaria General de l’Esport i la UFEC, també han estat presents Coca Cola amb beguda per a tots els participants, Hyperice que oferirà productes de recuperació esportiva a les seleccions catalanes i l’empresa de productes de beisbol i softbol Teammate.

 

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?