CBS GAVÀ

Catalunya posa rumb a la PONY League

Catalunya posa rumb a la PONY League

Les seleccions catalanes inicien la temporada de viatges per Europa. Enguany, el primer desplaçament que realitzaran les seleccions, tant de beisbol com de softbol, serà a la capital de la República Txeca, Praga, per formar part del torneig PONY League. Aquest torneig, acrònim de Protect Our Nation’s Youth, és un campionat a escala internacional dividit en diferents regions mundials que acull jugadors i jugadores des de 6 a 18 anys. Concretament el campionat de l’àmbit europeu, que es disputarà a Praga entre els dies 19 i 22 d’Abril, aglomera tres categories: Sub-14 (Pony) i Sub-16 (Colt) de beisbol i Sub-16 (Colt) de softbol. Pel que fa a les seleccions catalanes, viatjaran a la capital txeca els dos conjunts de la categoria Colt.

L’expedició catalana partirà de Barcelona el dimecres 18 d’Abril i tornarà el dilluns 23 del mateix mes. Dins de la modalitat de beisbol, la selecció catalana estarà formada pels integrants de la Catalunya Baseball Academy U16, conjunt ja format i que ja ha participat en duels internacionals enguany, com la sèrie d’amistosos contra l’Acadèmia Piemonte, d’Itàlia, o la Selecció de Brussel·les Little League U16. La selecció femenina, en canvi, no porta tant rodatge com la Catalunya Baseball Academy, per això la Federació ha convocat un total de cinc entrenaments per preparar el campionat.

Dins de l’equip de beisbol, amb Edgar Hernández al capdavant, hi ha un total de 18 jugadors, on destaquen els 7 jugadors aportats pel CB Viladecans. La resta d’equip està conformat per 5 jugadors del CB Barcelona, 3 del CBS Sant Boi, 2 de l’Hèrcules d’Hospitalet i 1 jugador dels Drac’s de Manresa.

Per la seva banda, l’equip concentrat sota el comandament d’Emmanuel Francis està format per un total de 16 jugadores. D’aquest total cal destacar les 8 jugadores del CBS Sant Boi, que és l’equip que més jugadores té convocades. Juntament amb elles, també viatjaran a Praga 3 jugadores del CB Viladecans, 2 de l’Hèrcules d’Hospitalet, 2 del Projecte de Softbol Gavanenc i 1 del CB Barcelona.

L’expedició catalana posarà rumb cap a la capital de la República Txeca buscant fer un bon paper i lluitar per estar dins dels millors equips d’Europa al primer torneig internacional disputat fora de Catalunya que disputaran les seleccions catalanes enguany. Sens dubte serà una gran oportunitat per lluitar pels somnis del joves jugadores i jugadores catalanes, buscant guanyar el campionat i així obtenint un bitllet per les World Series a USA.

 

Suma Pony League 2018 –  Calendari U16

Krčanda Pony League 2018 – Calendari U16

 

ponya4Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?