CBS GAVÀ

Catalunya s’endú el títol de beisbol i softbol al Torneig del 90 Aniversari de la FCBS

Catalunya s’endú el títol de beisbol i softbol al Torneig del 90 Aniversari de la FCBS

El passat cap de setmana, 23 i 24 de Novembre va tenir lloc el Torneig del 90 Aniversari de la FCBS , on van participar 7 seleccions autonòmiques absolutes, 3 en la modalitat de softbol i 4 en beisbol.

En softbol, va iniciar-se el torneig amb 3 partits el dissabte 23, on les tres participants s’enfrontarien entre elles, la Selecció Catalan va ser la dominadora del dia, amb dues victòries davant la Selecció de la Comunitat Valenciana i davant Euskadi, per altra banda, la selecció de València va ser la vencedora davant la selecció basca.

Diumenge, tenia lloc la semifinal i final del torneig, on per segon cop la Selecció de la Comunitat Valenciana derrotava al combinat basc en la semifinal per així arribar a la final d’aquest. Les catalanes com a primers classificades i directament a la final, on van seguir demostrant la seva superioritat i així vèncer per 8 a 1 en la final del torneig de softbol femení.

Per la part del beisbol, dissabte es disputarien les dues semifinals, amb els enfrontaments entre C. Valenciana i Navarra, i Catalunya davant Euskadi. A les 15:00 hores iniciava la primera d’aquestes on la selecció de Navarra va sortir com a vencedora després de derrotar 8 – 2 al combinat valencià. En l’altre semifinal, Catalunya va vèncer 14 a 4 a la Selecció d’Euskadi, desprès d’un gran partit ofensiu del combinat català.

Diumenge, iniciava amb la final de consolació, on el combinat valencià va derrotar 5 a 2 a Euskadi. A les 11:30 hores, iniciava la final del beisbol, on desprès d’un ajustat i gran partit entre Catalunya i Navarra, els catalans van alçar-se campions al derrotar 4-3 a la Selecció de Navarra.

Amb aquest esdeveniment finalitza un any per la història de la FCBS, amb el seu 90è aniversari, juntament amb un torneig on ha regnat l’esportivitat i l’amistat entre jugadors, jugadores i tècnics de tot l’estat.

Moltes gràcies per la vostra visita!

Moltes gràcies a tots els fotogràfs i col·laboradors del torneig!

 

76775100_10219443794592879_3843715869850992640_o

 

Resultats, estadístiques i classificacions

Fotografies de Canal Boogie

Fotografies de Carles Cerdà

Fotografies de Jordi Cortadella

Fotografies d’Eloi PuigferrerTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?