CBS GAVÀ

Catalunya sotscampiona d’Europa-Àfrica Big League Softball

Catalunya sotscampiona d’Europa-Àfrica Big League Softball

La Selecció Catalana Sub-19 de Softbol, com a campiona d’Espanya, per tant representant d’Espanya, participava per segon cop al Campionat d’Europa-Àfrica Senior League.

L’equip dirigit per Miriam Alcazar, amb l’ajuda d’Emmanuel Francis, va arribar a la final del Campionat d’Europa, on es va enfrontar als Dutch Destroyers d’Holanda.

Les jugadores catalanes van vèncer al combinat de Gran Bretanya a la fase de classificació i van perdre contra Holanda i Rep. Txeca, el que significava que com a 3es classificades s’haurien d’enfrontar a les 2es classificades, que eren les representants de Rep. Txeca.

A semifinals, l’equip català va vèncer per 9 a 2 a l’All Star de Nortweast de Rep. Txeca, desprès d’un gran partit disputat per totes les jugadores catalanes, on cal destacar la gran feina feta com a llançadora d’Alicia Rodríguez. I així per segon any consecutiu Catalunya arribava a la final del Campionat d’Europa-Àfrica Big League de Softbol.

A la final, Catalunya s’enfrontava al equip holandès, al Dutch Destroyers, que arribaven invictes a aquest final. Totes les jugadores catalanes arribaven amb una grandíssima il·lusió i molta concentració per aquesta final. Però les coses no van sortir bé, un gran partit de l’equip holandès, superior en tot moment a les catalanes, va aconseguir guanyar per 11 a 1, i així proclamar-se campiones d’Europa-Àfrica Big League, i guanyaven els bitllets per USA.

De totes formes des de la FCBS volem felicitar a totes les jugadores i tècnics que han representat a Catalunya en aquest torneig, ja que han aconseguit disputar un gran torneig, amb molta il·lusió i desig de guanyar.

IMG_4758Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?