CBS GAVÀ

Catalunya Sub21 2a classificada al “Torneo Béisbol Selecciones Autonómicas Sub21” a València

Catalunya Sub21 2a classificada al “Torneo Béisbol Selecciones Autonómicas Sub21” a València

CU_K3-sWwAAB74gLa selecció catalana Sub21 va participar els passats 27, 28 i 29 de Novembre al “Torneo Béisbol Selecciones Autonómicas Sub21” a València, on va finalitzar en segona posició desprès de perdre la final per un ajustat 3 a 4 contra la selecció de Navarra.

L’ equip dirigit per José Luis Riera va guanyar tots els partits de la primera fase, imposant-se per 2 a 0 a la selecció de Madrid, per 3 a 2 a la selecció Navarra i per 11-0 a la selecció de la Comunitat Valenciana. En tots aquests partits va destacar la defensa de l’ equip català i la bona feina dels llançadors.

Diumenge a les 12:30 donava inici de la final entre la Selecció de Catalunya i la Selecció de Navarra, primera i segona classificada respectivament. Catalunya va aconseguir avançar-se al marcador col·locant el 3 a 0, però després d’ una sèrie d’ errors a la defensiva de l’ equip català i d’ algun hit de l’ equip navarrès van a aconseguir capgirar el marcador 3 a 4 i així arribar al final amb aquest marcador, cosa que els proclamava campions del torneig.

Per l’ equip català, cal destacar la bona feina a la ofensiva en aquest torneig de Roibert Decena, que va quedar líder de bateig del torneig.

El millor llançador va ser Antonio Vaño de la Comunitat Valenciana, i el millor jugador del Torneig va ser Adrián Escolano de la Selecció de Navarra.

Moltes felicitats a tots els participants, i esperem que podem seguir disfrutant de torneigs d’ aquest nivell.

CU_LpkFWoAE1FGzTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?