CBS GAVÀ

Cechie Carrots i Denmark Old Stars campions de la 3ª edició del European Masters Cups de Softbol

Les Cechie Carrots (CZE) van vèncer al European Masters Cup de Softbol Femení, i els Old Stars de Dinamarca (DEN) es van imposar a la modalitat Masculina. El últim Campionat d’Europa de Softbol del 2022competició per les jugadores i jugadors de més 40 anys, es va disputar a Sant Boi i Viladecans, Catalunya, del 26 al 29 d’octubre de 2022.

 

 

Women’s Softball European Masters Cup

 

Amb una classificació de 6-0, les Cechie Carrots (CZE) van guanyar la tercera Copa d’Europa Màsters de Softbol Femení. Per guanyar la Copa, l’equip txec va superar les Dutch Old Stars (NED), per 4-9, a la final del torneig. El partit per la medalla d’or va ser equilibrat: l’equip holandès va liderar 4-3 fins a la cinquena entrada, quan les txeques van anotar quatre carreres i van assegurar la victòria amb dues carreres més a la sisena, portant el resultat final a 4-9.

 

Les Dutch Old Stars va guanyar la medalla de plata amb un balanç de 4-2. La campiona italiana de 2019 i 2021, Le Zie, es va emportar la medalla de bronze. A la classificació final, les Classic Ladies (AUT/DEN) segueixen en la quarta posició, les Black Panthers Viladecans (ESP) cinquenes, i Team Sweden (SWE) sisenes.

 

 

Men’s Softball European Masters Cup

 

Per tercera vegada consecutiva, l’equip Denmark Old Stars (DEN) va participar a la final de la Copa d’Europa Màsters de Softbol Masculí. En aquesta edició, la selecció danesa va derrotar al United Prague (CZE) per emportar-se la medalla d’or a casa. Els Old Stars de Dinamarca van guanyar un partit final molt lluitat contra el United Prague, 10-8. Els danesos va començar forts, va anotar una carrera a la primera entrada, i va mantenir el lideratge fins a la següent entrada, quan els txecs va anotar tres vegades per portar el resultat al marcador de 3-1. Aconseguint una carrera a la quarta i una a la cinquena, els Old Stars de Dinamarca van tornar i van empatar el partit 3-3. El United Prague va tornar a prendre el lideratge a la part baixa del quart, anotant una nova carrera. L’avantatge d’una carrera dels txecs no va ser suficient per desanimar l’equip danès: una gran entrada de set curses anotades pels danesos va portar el resultat a 10-4. Tot i una carrera més al cinquè i tres més al sisè, els txecs no van poder reduir la diferència: els Old Stars de Dinamarca van guanyar la medalla d’or superant el United Prague per 10-8.

 

El United Prague (CZE) va guanyar la medalla de plata amb un balanç de 5-2, superant tots els equips menys el Sant Adria BCN North (ESP). L’italià Junior Alpina va guanyar la medalla de bronze guanyant quatre partits i perdent dos. Els Royal Grays Grizzlies (BEL) segueixen la classificació final al quart lloc, CBS Sant Adria BCN North (ESP) va tancar cinquè, I-GIGA (ITA) sisè i Team Sweden (SWE) setè.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?