CBS GAVÀ

Circular Informativa: Reunió Tècnics

Circular Informativa: Reunió Tècnics

CALENDARI DE REUNIONS logo_bossa_fcbs

Dilluns 21 de gener de 2013

  • 18.30h – Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil i Sènior Beisbol (Començarà amb la categoria aleví i finalitzarà amb la sènior).

Dimecres 23 de gener de 2013

  • 18.30h – Categories Softbol.

Des de la Direcció Tècnica de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol s’estableix poder realitzar unes reunions prèvies entre tècnics dels clubs i la FCBS, amb el propòsit d’apropar criteris, consensuar-ne, valorar-los i alhora escoltar propostes de cadascun dels representants, amb la finalitat de poder elaborar calendaris i normatives que permetin a tots començar la temporada amb una base sòlida.

Els Clubs que vulguin incloure propostes en l’ordre del dia de les reunions, ho hauran de fer per escrit per correu electrònic a: director.tecnic@fcbs.cat (mitjançant el mail oficial del club), amb un mínim de 3 dies d’antelació a la reunió de la categoria a que vagi dirigida la seva proposta.

El fet d’incloure les propostes dins de l’ordre del dia no es considerarà com a acceptació de la/les mateixa/es, ja que la Direcció Tècnica, un cop finalitzades les reunions, les traslladarà a la Junta Directiva i al Comitè de Competició de la FCBS, per a la seva valoració final.

Es prega confirmació d’assistència a les reunions mitjançant trucada telefònica al 93.424.02.25 o bé per via mail a la FCBS, indicant els noms i càrrecs de cadascun dels assistents. Aquestes es realitzaran a la seu de la mateixa federació al Carrer Vilamarí, nº28, Baixos 1ª de Barcelona.

Veure circular informativa 01/13Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?