CBS GAVÀ

Ciutat de Barcelona Beisbol: La Selecció Catalana debuta amb victòria 7 a 0 davant d’Itàlia

Ciutat de Barcelona Beisbol: La Selecció Catalana debuta amb victòria 7 a 0 davant d’Itàlia

Tret de sortida del 21è Trofeu Internacional de Beisbol, que es disputa des d’ahir divendres i fins diumenge al Camp de Beisbol Carlos Perez de Rozas.

Alemanya 7-6 All Stars 1ª Divisió

A les 1img_58755h, els equips d’Alemanya i l’All Star 1ª Divisió van protagonitzar un intens partit que va necessitar arribar a la 10a entrada per decidir el guanyador, que finalment va ser l’equip bàvar per un resultat de 7 a 6. Destacada actuació de l’equip de Salas, amb una bona obertura de Daniel Fernmández que va aguantar fins a la vuitena entrada deixant el partit guanyat i que va comptar amb la col·laboració dels batejadors el primera base Ricardo García i el designat David García amb dos hits cada un. Roger Vázquez va anotar tres importants carreres i Jeifer Flores va impulsar dues carreres a la novena que sembleven sentenciar el partit. Els alemanys van despertar a la ofensiva a partir de la setena entrada, destacant el primer bat Sacosa amb tres hits, també ho van fer el designat Dickman, el leftfield Zecek i el shortstop Schiltz cada un d’ells amb 2 hits.

14889941_10210040095826287_1109661379790716744_o

Fotografía: Jordi Cortadella

Catalunya 7-0 Itàlia

En el segon partit, la Selecció Catalana Absoluta debutava desprès de l’acte de reconeixament a les Seleccions Catalanes de categories Little League Beisbol campions d’Espanya i tercers a l’Europeu de Polonia, Big League Softbol també campiones d’Espanya i Sots-Campiones d’Europa a Holada i els Senior League Beisbol campions d’Espanya, campions D’Europa a Itàlia i representants a les World Series Senior League a Bangor/USA. A l’acte van assistir-hi per acompanyar al President de la FCBS el Sr.Jordi Vallès, el Secretari General de l’Esport Sr.Gerard Figueras, el Representant de l’Ajuntament de Barcelona i Comissionat d’Esports Sr.David Escudé, el President de la Federació Espanyola Sr.Julio Pernas, la representant de la Junta Directiva de la FCBS Sra.Sophie Regnard i el President del CB Barcelona Sr.Josep Juaneda.

El partit va començar a l’hora prevista i la Selecció Catalana es va imposar gràcies a la bona rotació al montícle liderada per un intractable Jorge Balboa que en sis entrades va aconseguir strikeouts, rellevat per el dretà Yanber Perez que en dues entrades va endosar 4 striekouts i el tancament de l’esquerrà Andres Gimeno amb 3 striekouts més. La ofensiva va saber rentabilitzar les oportunitats i va comptar amb el leftfield Ivan Alba que va aconseguir 3 hits i 2 impulsades, el van acompanyar el primera base Miguel Catalán i el rightfield Roibert Decena cada un amb dos imparables.

 

Avui segona jornada amb 4 interessants partit:

10h: ITALIA vs ALEMANYA 

13h: ALL STARS 1ª vs SELECCIÓ CATALANA

16h: ITÀLIA vs ALL STARS 1ª

19h: SELECCIÓ CATALANA vs ALEMANYA

 

Hashtag: #CiutatBCNBeisbol

Segueix el torneig a les xarxes:

Facebook

Twitter

 

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?