CBS GAVÀ

Comunicat Oficial – Fases desescalada

COMUNICAT de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol (FCBS) en relació a la resolució del 5 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 al territori de Catalunya (Resolució SLT/612/2021 – DOGC8358), aplicables del 8 al 15 de març:

  • Es permet l’obertura de vestuaris, encara que el seu ús ha de ser excepcional. En tot cas s’haurà de garantir la ventilació mínima establerta per la normativa.
  • Es permet el desenvolupament de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professional, de les competicions catalanes que donen accés a categories estatals, internacionals i professionals aprovades per la SGEAF i de la resta de competicions federatives a partir dels 16 anys. Totes les competicions autoritzades s’han de celebrar sense públic.
  • Els/les esportistes que hagin de prendre part en les competicions autoritzades a Catalunya o hagin d’assistir a entrenament per preparar aquestes proves, estan exempts de la limitació de mobilitat comarcal, per la qual cosa caldrà acreditar que participen o competeixen en alguna de les competicions habilitades

 

Competicions catalanes autoritzades

Desprès de la resolució del 5 de març, a part de les categories acceptades anteriorment, s’iniciaran els Campionats de Catalunya Sènior DH Beisbol i Softbol, aquest 13 i 14 de Març, les categories Open Softbol i Sènior Masters arrencaran el 20 i 21 de Març, i les categories Sènior 2ª Divisió, Slowpitch i Sènior Masculí Softbol Fastpitch s’iniciaran el 27 i 28 de Març.

 

Acreditació a través de la llicència federativa

Els desplaçaments dels federats i federades (jugadors, tècnics, àrbitres, anotadors, delegats) inscrits en aquestes categories, tant per assistir a partits com a entrenaments, quedaran exclosos de les restriccions generals de mobilitat comarcal. La llicència federativa servirà com a acreditació de mobilitat, en cas de requeriment de l’autoritat competent, juntament amb el certificat d’autoresponsabilitat.

 

Autorització per fer amistosos

Per tal de preparar de manera adequada les competicions, s’autoritzaran de forma excepcional partits amistosos exclusivament entre els equips de les categories en què estigui permesa la represa de la competició, amb grups estables de jugadors. La FCBS haurà d’estar sempre informada d’aquests partits, i serà obligatori que tots els participants en aquests partits siguin federats i la presència d’un àrbitre oficial en aquests partits, a demés del compliment del Protocol Covid-19 de la Federació .

 

L’FCBS restarà pendent a les noves indicacions sobre l’evolució epidemiològica, anunciades pel Govern, per anar informant i comunicant als Clubs i Entitats afiliades a la Federació

 

Comunicat Oficial – Fases desescalada



Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?