CBS GAVÀ

COMUNICAT OFICIAL – NOU AJORNAMENT DE LES COMPETICIONS D’ÀMBIT TERRITORIAL

COMUNICAT OFICIAL – NOU AJORNAMENT DE LES COMPETICIONS D’ÀMBIT TERRITORIAL

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha fet pública la decisió presa en el dia d’avui de mantenir la suspensió de les competicions esportives decretada al passat dia 16 d’octubre durant els propers 15 dies.

 

En compliment d’aquesta mesura, procedeix l’ajornament de tots els partits de competició oficial d’àmbit territorial en totes les seves modalitats i categories i de tots els partits amistosos des del dia 30 d’octubre i fins el dia 13 de novembre (ambdós inclosos)

 

Això no obstant, podran continuar celebrant-se els partits corresponents a les competicions professionals i a les competicions d’àmbit estatal, tot i que no es permetrà la presència de públic.

 

El Govern ha acordat també com a nova mesura la prohibició de la pràctica d’entrenaments en totes les modalitats i categories excepte pels equips que participin en competicions professionals i/o estatals.

 

Restem pendents de conèixer el text complert dels acords presos, un cop aquests siguin publicats al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, per si calgués efectuar alguna matisació a les disposicions indicades.

 

Tan aviat com es conegui amb seguretat la data a partir de la qual es podran reprendre les competicions s’articularà la forma com aquestes quedaran estructurades.

 

La qual cosa es comunica per al vostre coneixement i als efectes adients.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?