CBS GAVÀ

Copa Catalunya, final de la temporada per l’Aleví i el Rookie Softbol

Copa Catalunya, final de la temporada per l’Aleví i el Rookie Softbol

Final de temporada per les dues categories que disputaran aquest proper dissabte la Copa Catalunya amb el format de semifinals i final entre els quatre primers classificats de les lligues.
A Sant Boi es preveu si la meteorologia acompanya la Copa Aleví a partir de les 10h amb les semifinals jugades alhora entre Sant Boi Pitus i Viladecans per una banda i per l’altra FC Barcelona i Sant Boi Anacletos. Desprè els vencedors passarien a la final. En l’entrega de premis que es celebrarà durant la Copa s’entregarà el trofeu al Campió del Campionat de Catalunya el Sant Boi Pitus.
Cal recordar que aquesta categoria aquest any ha pogut gaudir de moltes activitats plena de partits amb la Lliga Catalana, les Trobades Little League, el preparatori amb màquina i el Campionat d’Espanya organitzat a terres catalanes i amb la participació de tots els clubs catalans.

A Viladecans i també a partir de les 10h es disputaran tres partits de softbol Rookie per tancar la temporada, ho faran a primera hora la semifinal Viladecans Blackfeel i Sant Boi, a continuació la segona semifinal amb l’altre Viladecans Yefeel contra Projecte i els vencedors aniran a la final. La categoria Rookie ha estat la més activa en la disciplina del softbol amb la Lliga Catalana, el Campionat d’Espanya organitzat a terres catalanes, Selecció Catalana Sub-19 amb els partits contra el combinat americà i la Selecció Espanyola Cadet al campionat d’europa d’Amberes i amb gran participació de jugadores catalanes.

20111104-094252.jpgTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?