CBS GAVÀ

Curs d’anotador/a Nivell 1 i Curs Data Entry

Curs d’anotador/a Nivell 1 i Curs Data Entry

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol, organitza per mitjà del Comitè Català d’Anotadors (CCAn), el Curs d’Anotació de Nivell 1 (iniciació), que es realitzarà els propers mesos de febrer i març, iniciant-se els propers 9 i 10 de febrer en sessions teòriques (10 hores) i que seguirà en sessions pràctiques en partits (14 hores).

Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que tinguin interès en iniciar-se en l’anotació de beisbol i softbol, i obtenir el títol d’anotador/a Nivell 1 de la FCBS, amb opció a ser convalidat per la Real Federación Española de Béisbol y Sófbol (RFEBS), segons el programa de formació del Colegio Nacional de Anotadores (CNAn).

Adjunt Circular Tècnica:

Circular Tècnica 1.19 Curs Anotadors/es nivell 1

 

Per altra banda, la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, organitza per mitjà del Comitè Català d’Anotadors (CCAn), la formació de Data Entry, que es realitzarà els propers dies 2 i 3 de març.

Aquest formació està enfocada a aquelles persones que tinguin com a mínim la titulació d’anotador/a Nivell 1 i hagin tramitat llicència a la FCBS els anys 2017 i 2018 i així obtenir el reconeixement com a Data Entry de la FCBS, amb opció a ser convalidat per la Real Federación Española de Béisbol y Sófbol (RFEBS).

Adjunt Circular Tècnica:

Circular_Tècnica_3.19_Formació_Data_Entry_Anotadors/es

 

Keeping-Score-baseball-58e5591c3df78c5162d6efc6Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?