CBS GAVÀ

Curs Monitor de Promoció Escolar (Nivell 0)

Curs Monitor de Promoció Escolar (Nivell 0)

Des de la Direcció Tècnica de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol es convoca el Curs de Monitor de Promoció Escolar (Nivell 0), que es realitzarà a les instal·lacions de l’escola Gresol (Terrassa) el dia 21 de Desembre de 2019, en l’horari de 10 h. a 14 h.

Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que tinguin interès en poder col·laborar amb els seus clubs i amb la FCBS, en les promocions per a la temporada 2020. Tots els interessats hauran d’acomplir el següent requisit:

• Ser major de 16 anys (nascuts l’any 2003).
La direcció del curs anirà a càrrec de Marc Carrillo, responsable de promoció de la FCBS, i tècnic de promoció del Consell Esportiu del Baix Llobregat.

El curs serà gratuït per a tots els participants, i es recomana que cada club participi amb un mínim de dues persones, per a ser formades en promocions de beisbol i softbol.

El transport dels interessats anirà a càrrec de la FCBS, que es sortirà des de el camp de beisbol Carlos Pérez de Rozas de Barcelona a les 9:00 del dia 21 de Desembre.

Els interessats en participar en aquest curs, ho haurà de comunicar enviant un correu electrònic a director.tecnic@fcbs.cat. Abans del proper dilluns 16 de Desembre.

Circular_Tècnica_46.19_Curs_Nivell_0_2019Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?