CBS GAVÀ

CZECH B. ACADEMY, CATALUNYA B. ACADEMY, DEUTSCHLAND B. AKADEMIE I FUN & PLAY PRAHA VÈNCEN EN LA CATALUNYA BASEBALL & SOFTBALL WEEK 2022

Finalitza un dels torneigs de més prestigi d’Europa i ho ha fet amb una nova edició. La setena edició de la Catalunya Baseball & Softball Week ha tingut un total de 57 partits en quatre dies, i ha comptat amb la presència de 21 equips d’arreu d’Europa. Del vell continent han participats equips d’Holanda, Itàlia, Alemanya, Lituània, Gran Bretanta i República Txeca, també hem tingut la visita de la selecció de Navarra i les cins seleccions catalanes, que d’aquesta manera han tornat a competir a nivel internacional..

El torneig s’ha disputat del 10 al 13 de març a quatre camps internacionals de beisbol i softbol del Baix Llobregat, Sant Boi, Viladecans i Gavà (Can Torelló). La divisió de categories i equips participants han estat en Sub-12 beisbol 5 equips, en Sub-15 beisbol un total de 6 equips, en la categoria femenina Sub-16 softbol han participat 5 equips i la Sub-18 beisbol amb 5 equips.

En la categoria U12 beisbol, s’han disputat partits de gran nivell, on Deustchland B. Akademie i Catalunya disputaven la final, en un partit d’alt nivell, el conjunt alemany s’emportava la victòria.

En la categoria U15, comptàvem per primer cop amb la participació d’un equip de Lituània, els Radviliskis. Per motius de la pluja, no es van poder disputar tots els partits, i per això es va finalitzar amb la classificació global dels 6 participatns. Diumenge es va disputar el partit que decidia el campió, entre Catalunya i Lions Nettuno, on el combinat català va vencer per 1 a 0 i aixi finalitzar imbatut.

En la categoria U18 Beisbol, amb la participació de 5 equips, s’han disputat partits d’alt nivell, on l’acadèmia de Rep. Txeca i els Lions Nettuno es van disputar la final, on l’equip txec ca ser el vencedor del torneig al derrotar al combinat italià per 8 a 0.

En la categoria U16 de Softball, s’han viscut grans partits però cal destacar la superioritat del conjunt Fun & Play Praha, que ha estat el vencedor del torneig al derrotar a l’equip holandés Scimitars, a la final.

De nou, en aquesta edició hem tingut, la plataforma EsportPlus.tv que ha ofert tots els partits de U18 Beisbol i U15 de dijous i divendres al camp de beisbol de Sant boi, gràcies a l’impuls per a la digitalització de les competicions que lidera la Fundació UFEC. També agraïr la col·laboració de Canal Boogie en els partits de dissabte i les finals de diumenge de U12 beisbol i U16 softbol, i al canal Sant Boi TV, per oferir en obert tots els partits disputats al camp de softbol de Sant Boi.

La competició ha comptat amb el suport de les institucions dels diferents ajuntaments, la Secretaria General de l’Esport i la UFEC, també han estat presents Coca Cola amb beguda per a tots els participants, Hyperice que oferirà productes de recuperació esportiva a les seleccions catalanes i l’empresa de productes de beisbol i softbol Teammate.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?