CBS GAVÀ

Debut amb victòria a Novara: Catalunya 11-3 Bèlgica

Debut amb victòria a Novara: Catalunya 11-3 Bèlgica

foto 4L’equip català guanya el primer partit davant l’equip representant de Bèlgica (Little League Brussels) per un contundent 11 a 3. Bon inici de l’equip dirigit per Edgar Hernández i Alberto Magallón que ha comptat amb Aitor Bermejo com a llançador obridor rellevat per Sergio Gutiérrez i tancant Mario Soria. Destacar al bat a Àlex Flores amb 3 hits de 4 torns. Tot l’equip ha estat molt encertat i a la segona entrada un “rallie” de 5 carreres ha marcat el futur del partit, que poc a poc ha vist com Catalunya anava augmentant les carreres en detiment dels belgues.


foto 3

Amb una segona victoria, l’equip obtindria moltes possibilitats de passar a la fase final i als creuaments per arribar a les finals.

Avui s’ha suspés la inaugració del campionat per pluja. Demà l’equip farà una ruta turística pel matí i a les 17.30h jugarà com a visitant contra Gran Bretanya.

Lfoto 2 ‘staff tècnic, valora molt positivament aquesta victoria i sap que començar amb bon peu i una victoria es un punt important en torneigs d’aquest nivell.

Caldrà esperar, veure el resultat del següent partit entre Gran Bretaña i República Txeca per saber com es presenten els següents rivals de Catalunya.

En aquests moments s’està consultant amb la organització si hi ha possibilitat de seguir els partits per “Streaming” o “Play by Play”. Provisionalment, es pot seguir per Twitter els partits per entrades: @FCBeisbolSoftbol .

El nostre fisioterapeuta, Pepe Romero es la persona encarregada d’informar i gràcies als pares que s’han desplaçat estem al dia dels moviments de l’equip. A tots ells/es moltes gràcies.

Noticia a la web de la RFEBS.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?