CBS GAVÀ

Diferent nom, el mateix Campió: CB Barcelona

Diferent nom, el mateix Campió: CB Barcelona

El campió defensor va canviar el nom, la Lliga Nacional va canviar de format. Però algo no ha canviat: El Campió

Aquest any la lliga va decidir que els dos primers classificats desprès de la ronda regular juguessin un play off final al millor de cinc partits. Astros de Valencia i CB Barcelona, primer i segon respectivament, van ser els classificats.

El primer cap de setmana es van disputar els dos partits a Montjuic, amb el segon classificat com a Home Club. Els locals van fer una extraordinaria exhibició de pitxeig al no permetre cap carrera en divuit entrades. El primer joc, 1-0 en 10 entrades va ser un duel de llançadors entre els obridors, José L. Hernández (9.2 IP y 10K’s), que va sortir del partit sense decissió i Trevor Caughey (0-1, 9.1IP, 11K’s). Com passa a vegades amb el Tie Break, els detalls decideixen el partit i els Astros no van poder anotar amb un hit i corredor a segona (out amb assistència del right field al catcher i del propi catcher a tercera base). Óscar Jiménez (1-0, 0.1IP) va finalitzar el partit guanyant-lo. Al tancament de la deuena entrada els visitants van defendre eliminant el corredor a segona base però deixant corredors a les cantonades i Ramon Varela va fer un Squeeze play per deixar el partit sentenciat. Sèrie: CB Barcelona 1 – Astros de Valencia 0.

Video del partit (Bateando.com – Ferran Guillen)

En el segon partit viscut al Municipal de Montjuic, el llançador local va continuar amb l’exhibició de pitxeig Jorge Balboa (1-0, 8IP, 11K’s) nomès va permetre tres hits a un line up que mai va trobar el swing demolidor que havia mostrat tota la Lliga. Pel contrari, del primer al quart bat del CB Barcelona van realitzar nou hits i impulsar nou carreres per guanyar el partit per KO, 10 – 0 (8inn). Pedro P. Belmonte (0-1) va llançar set entrades i va perdre el partit. Serie: CB Barcelona 2 – Astros de Valencia 0.

Video del partit (Bateando.com – Ferran Guillen)

Potser les dimensions del camp, l’experiència recent, els ajustos en l’scouting, tot lo anterior o simplement que era una altra jornada, però a Valencia el domini va ser dels batejadors. Sandel Cuevas (2HR’s) i Larry Infante (1HR) van comandar la ofensiva d’Astros impulsant vuit carreres entre els dos. Tot i els 3 homruns del CB Barcelona a les últimes entrades, Trevor Caughey (1-1) va llançar vuit innings i els Astros es van imposar per 9 – 4. José L. Hernández va perdre el partit. Serie: CB Barcelona 2 – Astros de Valencia 1.

Video del partit (Bateando.com – Ferran Guillen)

Amb un primer partit pel campionat superat, ambdos conjunts van protagonitzar un festival ofensiu i fins a vint-i-sis hits entre els dos, vuit d’ells de homerun. L’obridor i guanyador va ser Jorge Balboa (2-0), va llançar cinc entrades i Óscar Jiménez (Salvat 1) unes altres quatre entrades per donar l’oportunitat a la ofensiva del seu equip, Jesús Golindano (1HR, 4RBI’s) i Óscar Angulo (2HR’s, 5RBI’s) com els més destacats, de guanyar el partit i amb això el Campionat de la Lliga Nacional Divisió d’Honor 2012. Pedro P. Belmonte (0-2) va ser el llançador perdedor. Serie: CB Barcelona 3 – Astros de Valencia 1.

Video del partit (Bateando.com – Ferran Guillen)

El CB Barcelona finalitza la temporada com a campió amb el nou format, assegura la presència a Europa i la Copa del Rei 2013.

Felicitats a l’equip campió i al finalista per haver disputat aquest campionat fins l’últim partit oferint espectacle beisbolístic de bon nivell.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?