CBS GAVÀ

Dimissió President i Tresorer de la Federació Catalana

Dimissió President i Tresorer de la Federació Catalana

Benvolguts/des,Logo_FCBScolor

Els informem que a data 27 de desembre, el nostre en aquell moment President, el Sr. Juan Luís Giménez de Cisneros i Ferrándiz i el Tresorer el Sr. Jordi Santalla Quiles, van presentar la dimissió dels seus càrrecs als membres de la Junta Directiva, sent aquesta acceptada.
Seguint les directrius dels Estatuts de la nostra federació, en el seu capítol X article 52.1.1 La Junta Directiva queda modificada de la següent manera:

President: Sr. Jordi Vallès Mestres
Vicepresident 1r: Sr. Joan Gols i Clapés
Tresorer: Sr. Oscar Milla Martínez
Secretària General: Srta. Lorena Domínguez Liébana
Vocal: Sr. Ignacio Badiola Sáiz
Vocal: Sr. Marc Carrillo Viñuales

Des d’aquest escrit l’actual Junta Directiva vol expressar el nostre suport per la decissió presa tant pel Sr.Juan Luis Giménez de Cisneros, com pel Sr.Jordi Santalla, tots dos han estat al capdavant de la Federació Catalana duent a terme una gran tasca i defenent els interessos del beisbol i softbol català. La seva feina mai ha estat fàcil i han hagut de fer front a moments molt delicats, pero queda evidenciat que sense ells no haguès estat possible aquests anys de brillantor esportiva, mantenint a la Federació Catalana al lloc que l’hi pertoca. Esperem, pel bé comú poder seguir veient-los als camps catalans.

Moltes gràcies pel vostre temps i esforç!Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?