CBS GAVÀ

Dos equips catalans lluitant per la Copa del Rei

Dos equips catalans lluitant per la Copa del Rei

El CBS Sant Boi i el CB Barcelona lluitaran aquest cap de setmana pel títol de la Copa del Rei, que es disputarà a la ciutat de València. Els nostres equips catalans s’enfrontaran al campió i al subcampió de la passada lliga: els Astros de València i els Marlins de Tenerife respectivament. Malgrat haver quedat tercers i quarts la passada temporada, el Sant Boi i el Barcelona s’han mostrat molt forts aquesta lliga i aspiren a lluitar per endur-se la copa cap a territori català.

El club santboià ja ha demostrat en anys anteriors que la Copa del Rei és una competició que dominen, ja que en les 2 últimes edicions s’han alçat amb la victòria guanyant als Marlins de Tenerife en les dues passades finals. A més, actualment encapçalen la lliga nacional per davant dels seus competidors en aquesta Copa del Rei.

Per la seva banda, el CB Barcelona s’ha mostrat fort al llarg de la competició i actualment es troba en la quarta posició, la mateixa amb la que va finalitzar la passada temporada. Enguany, però, també opta a endur-se la copa, que no guanya des de l’any 2014, quan va imposar-se als Marlins a Bilbao.

Els rivals dels nostres equips catalans, però, també han demostrat que estan a un bon nivell i que no deixaran passar la oportunitat d’endur-se el primer títol de la temporada. Amb aquestes previsions, el dissabte 19 i el diumenge 20 de Maig es jugarà la Copa del Rei al Camp Municipal de Beisbol de València i que, de ben segur, portarà emocions i ens aportarà bons partits i molt bon nivell de beisbol.


Dissabte 20 de Maig

10:30 Astros València – CB Barcelona

14:30 Tenerife Marlins Pto. Cruz – CBS Sant Boi

18:30 Partit 3r -4t

Diumenge 21 de Maig

11:00 Final (en directe per streaming)

www.laliga4sports.es/directos/beisbol-copa-del-rey

Estadístiques de la Copa del Rei 2017

www.rfebs.es/estadisticas/2017/rey/res.php

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?