CBS GAVÀ

El Barcelona Campió Juvenil de Beisbol 2012

El Barcelona Campió Juvenil de Beisbol 2012

Foto J.Garrido

Foto J.Garrido

Aquest cap de setmana l’equip juvenil del CB Barcelona s’ha proclamat campió de la categoria desprès d’un playoffs molt disputat i que va necessitar dels tres partits per demostrar qui ha estat el millor equip de la temporada.

En el primer partit, va saltar la sorpresa quan l’Hèrcules que havia classificat en l’últim suspir va guanyar per 4 a 2, gràcies a la bona tasca del llançador Medina que va mantenir a ratlla la bateria barcelonina amb 12 strikeout i l’ajut amb el bat de W.Perez que va protaginitzar un Homerun fora de límits a la segona entrada que va enlairar les esperances dels hospitalencs., els errors dels dos conjunts va ser la nota predominant dels partits, en aquest primer cinc per banda i essent clau en el resultat final. El llançador perdedor va ser Paez que tot i ponchar fins a 11 la defensa ni l’atac van estar del tot encertats.

El segon partit viscut al camp de l’Hospitalet va tenir de tot, anades i vingudes en el marcador, una altra vegada errors i bons moments en l’atac del Barcelona van deixar un marcador de 8 a 4 amb Ibáñez des de lmontícle per part dels visitants amb un total de 11 strikeout i rellevat per Paez com a salvador en la novena entrada on va propiciar 3 strikeout sense deixar cap possibilitat als hospitalencs de ramuntar.

El tercer i últim jugat al municipal de Montjuic va ser fàcil per la novena dirigida per Jose Luis Riera que va aprofitar els 8 errors i va batejar nou hits per alçar la copa amb un resultat de 11 a 1, partit que va acabar a la 8ª entrada. El llançador obridor del Barcelona va ser Alba que va obtenir l’ajut de Paez per tancar el partit. Final i el Barcelona guanyador d’un bon playoffs, disputat fins al final, amb molts nervis per ambdos equips però amb bones jornades de beisbol.

El jugador més valuós va caure a mans de Ivan Alba, que va disputar un total de 20 entrades al catcher i 6 de pitcher, gran tasca la efectuada pel jugador del CB Barcelona.

Fotos de Jordi Garrido

Vídeos dels partits per Ferran Guillén (www.bateando.com)

1r partit

2n partit

3r partitTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?