CBS GAVÀ

El beisbol català ja està en marxa

El beisbol català ja està en marxa

Després de la parada de les vacances de Nadal, la temporada de beisbol 2017 escalfa motors. Poques setmanes abans de que comenci oficialment la Lliga Nacional de Divisió d’Honor, amb forta representació catalana, i que també ho facin els Campionats de Catalunya de diferents categories, els nostres equips ja estan en plena forma i enfrontant-se entre ells en partits amistosos de la pretemporada.

Una gran oportunitat pels equips per preparar la temporada que començarà en breus serà el Torneig Internacional Shunka, que tindrà lloc el cap de setmana del 4 i 5 de Març a la ciutat comtal. Organitzat com cada any pel CB Barcelona, com ja és tradició aquest torneig enfronta a equips d’arreu d’Espanya i d’Europa, a més dels catalans. Enguany, aquest torneig Sub-12 comptarà amb la presència de 8 equips, 4 de catalans i 4 de forans: el CB Barcelona, el Sant Boi Red, el Sant Boi Blue, el Viladecans, l’Irabia, el Montpellier, l’Aquitània i els London Sports. El torneig, a més d’un total de 17 partits, també compta amb diverses proves individuals per mesurar qui és el millor en cada prova. Concretament les proves seran de velocitat de llançament, un concurs de Home Runs i de velocitat entre Home i primera base.

Sumat a aquest torneig, a nivell català s’estan duent a terme partits amistosos de preparació per la temporada que tot just comença, tant en les categories més grans com en les més petites. A setmanes vista de l’inici de les competicions oficials, el beisbol a Catalunya ja està en marxa i organitzant partits i tornejos que foguegen a tots els jugadors que representaran als seus equips i a Catalunya arreu.

 

Calendari torneig Shunka-2017

 

shunka2017-3Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?