CBS GAVÀ

El Campionat de Catalunya 2018 al dia

El Campionat de Catalunya 2018 al dia

28353862038_7b0ea6a24b_mQueden poques jornades perquè la Lliga Catalana de beisbol i softbol arribi a la seva fi, i en moltes categories, ja tenim un dels equips que lluitarà pel títol definits. Ara passarem a repassar com progressen totes les categories de beisbol i de softbol segons la data en què acabaran les competicions.

 

Sub-10 Beisbol

La categoria més petita d’ambdues modalitats serà de les primeres d’acabar, juntament amb la de Sub-21 de beisbol i la Sub-16 de softbol. Concretament, la categoria disputarà l’última jornada el dia 16 de juny, d’aquí a poc més d’una setmana. Al ser la categoria més petita, no hi ha classificació. Tots els equips participants juguen un partit a la setmana, mentre van rotant entre ells. A la categoria hi participen 6 equips: el CBS Gavà, el CB Viladecans, el CBS Sant Boi Patufets, el CBS Sant Boi Anacletos, el BC Manresa Drac’s i el CBS l’Hèrcules d’Hospitalet. La propera setmana es disputarà la jornada final a Can Torelló amb premis per tots els participants.

Resultats

 

Sub-21 Beisbol

La categoria de Sub-21 de beisbol és, juntament amb la de Sub-10, la categoria de beisbol que més d’hora acaba. Per contra que a la categoria més petita, en aquesta sí que hi ha classificació, actualment encapçalada pel CBS Sant Boi, que ja té una plaça assegurada al playoff final. Encara queda pendent saber l’equip que li intentarà disputar la final, que es jugarà el 16 de juny, que s’ho jugaran el CB Barcelona i el CB Viladecans, que ja ha superat al quart classificat, a l’Hèrcules. Pel que fa als rècords de victòries i derrotes durant la fase regular, el clar dominador és el CBS Sant Boi, que només ha sumat una derrota, en contra de les vuit victòries. Per darrere seu, el Barcelona i el Viladecans han empatat, amb 5 victòries i 4 derrotes cadascú. Tancant la classificació, l’Hèrcules no ha conegut la victòria.

Resultats, classificació i estadístiques

 

Sub-16 Softbol

No totes les primeres categories a acabar són de beisbol. El cap de setmana del 16 de juny també es disputarà la jornada final de la categoria de Sub-16 de softbol, la primera a acabar d’aquesta modalitat. En aquesta categoria, però, els equips que es jugaran el títol ja estan definits. El líder durant tota la fase regular, el CBS Santboianes, rebrà a les noies del CB Viladecans, que han aconseguit un pas a la final després d’acabar segones en la fase regular. Fora del encreuament final han quedat el CBS Sant Boi, que va lluitar contra el Viladecans per la plaça a la final, però no va poder amb elles, i l’Hèrcules d’Hospitalet, que tanquen la part baixa de la taula. Aquesta categoria ha resultat més equilibrada, ja que l’equip líder, les Santboianes, han acabat amb 7 victòries i 2 derrotes, una victòria més que les segones, el Viladecans, i dues més que les terceres, el Sant Boi. L’últim classificat, l’Hèrcules, no ha guanyat cap partit en la competició.

Resultats, classificació i estadístiques

 

Open Softbol

Seguint amb la modalitat de softbol, la segona categoria en concloure la temporada serà la d’Open, que té datada la final el dia 23 de juny. D’aquesta categoria només en coneixem l’equip que ha obtingut la plaça assegurada a la final, que és el CB Viladecans, després de liderar la fase regular. Aquest cap de setmana es disputaran els encreuaments que definiran les rivals. Primer de tot, les terceres classificades, el CB Barcelona, amb 3 victòries i 6 derrotes, rebran a l’Hèrcules d’Hospitalet, que no ha guanyat cap partit a la lliga. L’equip que surti guanyador d’aquest encreuament s’haurà d’enfrontar a les segones classificades, el CBS Sant Boi, amb 7 victòries i només 2 derrotes, per obtenir el pas a la final. Com a guanyadores de la fase regular, el CB Viladecans ha marcat un registre de 8 partits guanyats contra només un de perdut.

Resultats, classificació i estadístiques

 

Sub-12 Beisbol

Juntament amb les noies de l’Open de softbol, els nois de la categoria Sub-12 de beisbol tenen fixada com a data de la final el dia 23 de juny. A falta d’un dels partits classificatoris per jugar, l’equip que té la plaça assegurada a la final és el CBS Sant Boi Ramonets, que ha acabat la fase regular en la primera posició sense conèixer la derrota en cap dels 10 partits que ha jugat. El primer dels partits classificatoris, que determinen els dos equips que es disputaran el pas a la semifinal, el van jugar el CBS Gavà i el CB Barcelona, amb victòria d’aquest últim per 4 carreres a 10. Encara queda per saber quin serà l’equip contra el qual jugarà el Barcelona. Aquest es sabrà el dia 9 de juny, quan s’enfrontin el CBS Sant Boi Pitus contra el CB Viladecans. Pel que fa a records de la fase regular, el segon classificat ha estat el Viladecans, amb 6 victòries i 4 derrotes, empatat amb el Gavà. Per darrere seu trobem al CB Barcelona, amb 4 partits guanyats i 6 de perduts i el CBS Sant Boi Pitus, amb una derrota més que el Barcelona. Tancant la classificació trobem l’Hèrcules, amb només una victòria.

Resultats i classificació

 

Sub-16 Beisbol

Una setmana més tard que les categories de Sub-12 de beisbol i de l’Open de softbol arribarà a la seva fi la categoria Sub-16 de beisbol. A falta dels encreuaments finals, l’equip que té la plaça assegurada a la final del dia 30 ja està definit. El CB Barcelona, que ha firmat una fase regular impol·luta, sense conèixer la derrota, serà l’equip a batre en aquesta categoria. Pel que fa als encreuaments previs a la semifinal, que es jugaran el dia 9 de juny, el CB Viladecans rebrà a l’Hèrcules d’Hospitalet, mentre que el CBS Gavà visitarà al CBS Sant Boi. A la fase regular els equips que més a prop del CB Barcelona han quedat han estat precisament el CB Viladecans i el CBS Sant Boi, que han empatat en victòries i derrotes, amb 7 i 3 respectivament. Darrere seu, en quarta posició trobem l’Hèrcules d’Hospitalet, amb 4 partits guanyats i 6 de perduts i el CBS Gavà, amb 2 victòries i 8 derrotes. Tancant la taula classificatòria, els Drac’s de Manresa no han conegut la victòria en aquesta competició.

Resultats, classificació i estadístiques

 

Sub-14 Beisbol

El cap de setmana del 7 i 8 de juliol es tancarà la competició de l’última categoria inferior de beisbol. A falta encara d’una jornada de competició de la fase final, l’equip que té més possibilitats de classificar directament per la final és el CB Barcelona, que lidera la competició amb 7 victòries i cap derrota. Malgrat això, aquest cap de setmana s’haurà d’enfrontar al seu competidor més directe, el CB Viladecans Groc, que el segueix a la classificació amb només una derrota més que el líder. En tercera posició hi ha el CBS Sant Boi, que també opta al títol i acumula quatre derrotes en aquesta segona fase, seguits pel CBS Hèrcules L’H, amb una derrota més que els santboians. Per altra banda de la fase final el CBS Gavà ja té la seva plaça assegurada als encreuaments, desprès de deixar fora al CB Viladecans Negre, el BC Manresa Drac’s i el CBS Santboians.

Resultats, classificació i estadístiques

 

Slowpitch

Conjuntament amb la categoria de Sub-14, l’última jornada de Slowpitch es jugarà el cap de setmana del 7 i el 8 de juliol. Com ja passa en alguna categoria, en aquesta no hi ha una final, sinó que guanya l’equip que acabi amb un millor record. Actualment, l’equip que està millor posicionat per endur-se la victòria és el BC Manresa Drac’s, que no han patit cap derrota en els 7 partits que han jugat, malgrat haver empatat un partit contra els cuers. Darrere seu, tancant el podi, trobem a l’Hèrcules d’Hospitalet, que està a només 2 derrotes del líder, i el CBS Gavà Swingfathers, amb una derrota més que l’Hèrcules. Tancant la classificació trobem al CBS Barcino, amb 1 victòria i 7 derrotes i, finalment, el CB Barcelona, que no ha conegut la victòria encara tot i haver empatat amb els líders de la categoria.

Resultats i classificació

 

Sènior 1a Divisió

I, finalment, arriba el dia de l’última jornada, tant de beisbol com de softbol, de la Lliga Catalana. El segon cap de setmana de juliol serà l’últim dia de competició catalana. La primera categoria que tancarà la temporada serà la de Sènior de 1a Divisió, que disputarà la final el dia 14 i 15. A falta de diverses jornades per la conclusió de la fase regular, la classificació està de la següent manera: l’equip que es postula com a candidat per revalidar el títol de campió de Catalunya és l’Hèrcules d’Hospitalet, que acumula 8 victòries i només 2 derrotes, una més que el seu perseguidor més immediat, el CBS Gavà, que té un partit ajornat. A la tercera posició, amb les mateixes victòries que el Gavà (6) i una derrota més (4) trobem al CB Viladecans Old Stars. Just al mig de la taula trobem als representants de Manresa, que sumen 5 partits guanyats i 5 de perduts, seguits de prop pel CB Barcelona Red, que amb, un partit pendent, suma 4 victòries i 5 derrotes. Tancant la classificació trobem al CBS Barcino, amb un rècord de 3 i 6 i, finalment, al CB Barcelona Blue, amb només una victòria en tota la lliga.

Els dos equips classificats pel Playoff obtindran el pas a la fase final de la Lliga Nacional 1a Divisió, a disputar-se a Madrid , el proper mes de Setembre.

Resultats, classificació i estadístiques

 

Softbol Senior Masters

I, ja per donar per tancada la Lliga Catalana del 2018, la categoria de Softbol Masters. La final d’aquesta categoria tindrà lloc el dia 15 de juliol i, per tant, serà l’última de totes en acabar. A falta de dues jornades i deu partits per disputar, la classificació està encapçalada per l’Hèrcules Black, que domina amb contundència i només ha perdut un partit dels 8 disputats. Darrere seu, i empatats, trobem al CBS Barcino i a l’Hèrcules White, ambdós amb 5 victòries i 3 derrotes. En quarta posició, i amb un rècord de 3 guanyats i 5 perduts apareix el tercer equip de l’Hèrcules, los Jinchos. Finalment, en última posició a la taula hi trobem els Chuchos del CB Viladecans, que no han guanyat cap partit encara.

Resultats i classificació

 

Quan falten poques setmanes per concloure l’edició del 2018 del Campionat de Catalunya, tant de beisbol com de softbol, totes les categories segueixen a l’aire, algunes més que altres. Tot i això, encara queda més d’un mes per parar les pilotes de beisbol i softbol i donar pas a l’estiu. Encara queda competició i molts partits per jugar.

 

32407353_10214944171105104_3389523859983040512_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?