CBS GAVÀ

El Campionat de Catalunya de Softbol un mes després

El Campionat de Catalunya de Softbol un mes després

Just aquesta setmana farà un mes del començament de les competicions de la Lliga Catalana d’enguany. Ara, que ja portem pràcticament quatre jornades disputades, farem un repàs a com estan les diferents categories i com estan les classificacions de cara a l’obtenció de títols. Avui parlarem de la modalitat de softbol, on l’Opening Day va ser el dia 10 de Març, just farà un mes.

 

Open Softbol

La categoria més plural en la Lliga Catalana de Softbol enguany compta amb la participació de quatre equips, un menys que en la campanya del 2017. En aquesta edició els equips que lluiten pel títol són el CB Viladecans, el CB Barcelona, el CBS Sant Boi i l’Hèrcules d’Hospitalet.

Amb quatre partits disputats per cadascun dels equips, excepte pel CB Barcelona i el CB Viladecans, que acumulen un partit endarrerit per pluja, el conjunt que actualment domina la classificació és el CB Viladecans, amb tres victòries i cap derrota. Per darrere seu, el CBS Sant Boi acumula 3 victòries i una derrota, precisament contra el conjunt de Viladecans per 11 carreres a 5. Ja en tercera posició trobem el CB Barcelona, amb un partit guanyat i dos de perduts, a falta del partit endarrerit, i, finalment, l’Hèrcules, que encara no ha conegut la victòria.

 

Sub-16 Softbol

Pel que fa a la categoria més jove de Softbol, en aquesta edició es disputen el títol un total de quatre equips: el CBS Sant Boi, el CBS Santboianes, l’Hèrcules d’Hospitalet i el CB Viladecans, precisament els mateixos equips que la temporada passada. A falta d’un partit que es va suspendre per pluja entre el CBS Sant Boi i l’Hèrcules, tots els equips n’han jugat un total de quatre.

Encapçalant la classificació trobem el CB Viladecans, que, com en la categoria d’Open Softbol, tampoc ha conegut la derrota encara. Darrere seu, i amb un rècord igualat, de dues victòries i dues derrotes, trobem al CBS Santboianes, que són perseguides per les seves companyes de club i les vigents campiones, el CBS Sant Boi, que a falta d’un partit acumulen una victòria i dues derrotes. Finalment, tancant la llista, trobem a l’Hèrcules d’Hospitalet, que acumula tres derrotes i cap victòria.

 

Slowpitch

Passant a una de les dues categories sènior en la modalitat de softbol trobem la categoria d’Slowpitch. Enguany, aquesta compta amb cinc participants, la lliga que en té més empatada amb els Softbol Masters. La primera i única jornada que s’ha disputat va tenir lloc el 25 de Març i es van jugar un total de 5 partits. Entre els equips que es disputen el títol d’aquesta temporada trobem l’Hèrcules Fusion, el CBS Gavà Swingfathers, el CBS Drac’s, el CB Barcelona Slow-pitch i el CBS Barcino.

Pel que fa a la classificació, actualment la lidera el CBS Drac’s, amb dues victòries sobre el CB Barcelona, actual quart classificat. Darrere dels Drac’s hi trobem l’Hèrcules, empatat amb els primers classificats amb dues victòries i el CBS Gavà, amb un partit guanyat i un de perdut. Tancant la classificació, i empatat amb el Barcelona, es classifica el CBS Barcino, amb dues derrotes.

 

Softbol Masters

Passem a la segona categoria sènior que té la modalitat de Softbol i nova creació d’enguany: la Softbol Masters. Juntament amb la d’Slowpitch, és la categoria que més equips participants té, amb un total de cinc. Aquests, concretament, són: el CB Viladecans Chuchos, el CBS Barcino i tres equips de l’Hèrcules d’Hospitalet, el White, el Black i los Jinchos. Avui dia només s’ha disputat una jornada de competició, el dia 8 d’Abril, i els resultats són els següents.

Empatats al capdavant de la classificació trobem dos dels equips de l’Hèrcules, el Black i el White, amb dues victòries i cap derrota cadascun. Per contrapart, a la part baixa de la classificació hi trobem els Chuchos i els Jinchos, que van caure contra els líders i acumulen dues derrotes cadascú. Per la seva part, el CBS Barcino no va jugar aquesta jornada i encara s’ha d’estrenar en la categoria.

 

28951905_10214421735164532_4533673022736826368_oTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?