CBS GAVÀ

El Campionat de Catalunya ja té guanyadors

El Campionat de Catalunya ja té guanyadors

El Campionat de Catalunya ha arribat a la seva fi. Amb la participació de tots els equips catalans que jugaran a la Lliga Nacional de Divisió d’Honor, que començarà el segon cap de setmana de Març, el torneig busca posar a to i acabar de preparar els equips que lluitaran a la màxima competició nacional. Tant en beisbol com en softbol, el torneig ha durat un total de tres setmanes, on cada equip ha jugat quatre partits. Malgrat això, no va ser fina l’última jornada quan els campions van quedar definits.

El dominador del Campionat de Catalunya de beisbol

Per tercera vegada consecutiva, el campió del Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor ha estat el Club Beisbol Barcelona. La victòria d’enguany el converteix en el màxim dominador d’aquesta competició, que ha guanyat en les tres últimes edicions que s’han disputat. Malgrat el clar domini que ha mostrat el CB Barcelona en aquest torneig en els últims anys, enguany ha conegut la derrota per primera vegada. Tant el 2016 com el 2017, el CBB va alçar-se amb la victòria resultant invicte, cosa que no s’ha repetit enguany.

Aquesta edició, sens dubte, ha estat la més ajustada dels últims anys. Al capdavant de la classificació ha quedat el CB Barcelona, que ha firmat un registre de tres victòries i una derrota, concretament contra el segon classificat. El CB Viladecans, per la seva part, ha quedat en equilibri, amb dues victòries i dues derrotes. Finalment, tancant la taula trobem el CBS Sant Boi, que ha acumulat tres derrotes i una victòria, contra el CB Viladecans.

Video-resum del partit decisiu:

La remuntada del Projecte Gavanenc

Els mals resultats en aquesta competició de l’any passat no van frenar al Projecte de Softbol Gavanenc, que ha aconseguit el títol per segona vegada en la història d’aquest torneig. Com passava en el cas del beisbol, el màxim dominador d’aquesta categoria era clar. El CBS Sant Boi havia aconseguit el títol en les dues anteriors edicions sense conèixer la derrota, però en aquesta edició el Projecte ha aconseguit desbancar-lo.

Aquest any també ha estat l’edició més ajustada en l’apartat de softbol. Cap dels tres equips ha acabat el Campionat de Catalunya sense conèixer la derrota. Començant pel campió, el Projecte de Softbol Gavanenc ha acabat amb tres victòries i una derrota. El segon classificat, el CBS Sant Boi, en canvi, ha quedat igualat pel que fa a resultats, amb dos partits guanyats i dos de perduts. Finalment, tancant la classificació, el CB Viladecans va caure derrotat tres vegades, mentre que va guanyar en una ocasió, al vigent campió.

En aquesta edició del Campionat de Catalunya s’ha pogut veure, com passa cada any, els projectes esportius de tots els equips catalans que lluitaran a la Lliga Nacional de Divisió d’Honor d’enguany. A partir del segon cap de setmana de Març, arribarà a les terres catalanes, el millor beisbol i softbol nacional.

28279271_1750972314967697_5341201390238123934_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?