CBS GAVÀ

El CB Barcelona a Europa la propera setmana

El CB Barcelona a Europa la propera setmana

L’equip català viatjarà a terres holandeses per disputar la classificació per obtenir una de les dues places de la Final Four Europea de Beisbol 2012. El torneig es disputarà a Rotterdam, mític estadi on juga l’equip anfitrió el Neptunus. Els altres quatre equips amb qui el Barcelona haurà de jugar-se la classificació seran el Huskies Rouen (França), Nettuno Baseball (Itàlia), Buchbinder Legionaire (Alemanya) i el VSK Tachnika Brno (República Txeca).

Calendari i Anàlisi dels equips:

30/05 – 15:00h: NETTUNO vs BARCELONA: L’equip transalpí dirigit pel mític Ruggero Baggialemani, campió d’Europa el 2008 i 2009, es un dels candidats a arribar a la Final Four i per això de ben segur que començarà torneig amb l’equip de gala, en aquests moments son segons a la Italian Baseball League i tenen uns bons registres defensius i ofensius.

Jugadors clau: L’exterior americà Sadler es el referent a la ofensiva (Jugador MLB amb Pirates de Pittsburgh l’any 2005) , el tercera base Mazzanti un dels millors jugadors nascuts a itàlia també fa bons els seus números i el Short Stop colombià Bergolla tanca una bateria ofensiva important. Al montícle s’espera poder veure els dos exblaugranes Leal i Hernández, el primer que amb 49 anys encara és un “cavall” i el segon que desprès de la gran temporada que va fer en la passada la Lliga Nacional va ser un dels objectius de Baggialemani. Els italians Massin (líder d’efectivitat en la IBL actuant com a relleu), Richetti i d’Amico seran el valor defensiu de l’equip. Caldrà veure quins son els tres extrangers que s’endú el tècnic, doncs en aquesta competició no poden haver-hi més de tres places ocupades per europeus o de fora d’europa.

Veure estadístiques Nettuno

Precedents: L’any 2008, els dos equips es van trobar en el mateix torneig a Regensburg (Alemanya), en aquella ocasió els blaugranes van vèncer en els dos partits, el primer jugat en la fase de classificació 3 a 1 i el segon en la gran final 12 a 11, tots dos partits els va llançar Homer Baez i en la final va obtenir el suport de Leal que avui es troba a les files nettuneses. El fet més destacable va ser la famosa quarta entrada de 8 carreres anotades protagonitzada per Golindano que va fer un grand slam i desprès Roman un home run pel left field.

31/05 – 15:00h BARCELONA vs LEGIONAIRE: Els bàvars que en els últims anys han estat el referent del seu pais, pel que fa a organització de club i de competicions, en aquests moments ocupen el lideratge de la Lliga Sud d’Alemanya. Els seus jugadors més destacats son tots de fora d’alemanya, el pitcher holandès Bolsenbroek i l’americà Kuehn (va jugar amb els White Sox Minor League els anys 2008 i 2009) i a la ofensiva els més destacats son l’americà Vance, l’alemany Glaser un fixe de la selecció germana (va jugar amb els Angels Minor League l’any 2008), també encara destaca el jugador de la República Txeca, Petr Cech que del 2007 al 2009 va jugar Lligues Menors amb el Cincinnati Reds.

Precedents: També l’any 2008 els dos equips es van enfrontar, en aquella ocasió els blaugranes van guanyar per 7 a 3, gràcies a l’aportació del legendari Leal, que va fer fins a 16 strikeouts, dominant en tot moment els bàvars amb el seu famós llançament “slider”.

Veure estadístiques Legionaire

1/06 – 11:00h BARCELONA vs ROUEN: Els francesos que també son líders de la Lliga Francesa, arrosseguen un bagatge important a Europa i tenen un equip creat des de la base, amb el suport dels pitchers, l’americà Mezguer i Ozanich que es va criar a USA tot i neixer a França. La seva bateria radica sobretot en el veneçolà Aponte, el juvenil Dagneau i l’esquerrà Bert. No hi ha precedents dels dos equips a Europa, per això caldrà esperar a aquest dia en que per primera vegada es veuran les cares.

Veure estadístiques Rouen

2/06 – 11:00 TECHNIKA BRNO vs BARCELONA: Els txecs que en la última decada han estat un dels paisos que millor han desenvolupat el beisbol europeu, serà un bon escoll pels barcelonins, en aquests moments la lliga txeca fa un mes que ha començat i no se sap ben bé com serà l’equip i els fitxatges.

Precedents: L’any 2007 a la Copa CEB que va guanyar le FC Barcelona, els dos equips van disputar el primer partit del torneig i els catalans van vèncer per 0 a 3, Homer Baez va ser el llançador guanyador.

3/06 – 15:00 BARCELONA vs DOOR NEPTUNUS: L’amfitrió holandès té un bagatge europeu important amb múltiples participacions i ja se sap que son clars candidats a classificar per la Final Four, juntament amb el Nettuno italià tenen els equips més forts. En aquests moments es troben tercers de la Lliga holandesa i la base forta de l’equip radica en la veterania dels llançadors holandesos Heijstek i Markwell, també els reforcen l’obridor americà ex-Astros de València Bobby Carrington i el relleu asutralià Rizuc (ex Minor League amb Florida Marlins)No hi ha precedents entre els dos equips.

Veure estadístiques Neptunus

Finalment, l’equip català el CB Barcelona, dirigit per Jorge Mikeleiz disputarà aquesta comeptició amb un equip rejovenit amb Balboa i Hernández com a llançadors obridors i els relleus García i Jiménez i l’incorporació d’Andrés Gimeno que en la seva nova temporada als Estats Units s’ha estat recuperant d’una lesió. La bteria catalana pateix des de ja fa dues setmanes el millor batejador Pau Sancho que estava realitzant un gran temporada pero una lesió d’ombro l’aparta de l’equip i caldrà esperar la recuperació. El primera base Riera i el Short Stop Angulo els més destacats a la ofensiva, també compten amb l’exterior Cepin, el Designat Roman, el tercera base Golindano i el catcher Segura.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?