CBS GAVÀ

El CB Barcelona Blau campió de la Copa Catalunya Sènior Beisbol 2016

El CB Barcelona Blau campió de la Copa Catalunya Sènior Beisbol 2016

El passat dissabte 19 de novembre es van disputar de les dues semifinals de la Copa Catalunya de la categoria Sènior Beisbol 2016.

En la primera semifinal, que va tenir lloc a Sant Boi, entre el CBS Sant Boi, com a 2n classificat de la fase regular i el CB Viladecans., tercer classificat. Va ser un duel que es va decidir a la 8a entrada, quan l’ equip viladecanenc va aconseguir 4 carreres i es va distanciar en el marcador per 6 a 2, que aquest va ser el resultat final d’ aquesta primera semifinal, i així aconseguia arribar a la final de diumenge.

15179054_1162511753831278_570425122618405020_nEn l’ altre semifinal, on s’ enfrontaven el CB Barcelona Blau i el CB Barcelona Vermell, va acabar amb el resultat de 10 a 2, a favor de l’ equip blau, que com a 1r classificat de la fase regular i sense perdre cap partit, jugava com local a Montjuic. Va ser un partit que va començar ajustat amb un marcador de 3 a 2 a favor dels Blaus, però a la 4ª i 5ª entrada, l’ equip local va aconseguir una sèrie de bones batades i així arribar al resultat final de 10 a 2.

Diumenge a les 11:00 començava la gran final a Montjuic, entre el CB Barcelona Blau i el CB Viladecans, on ambdós equips comptaven en les seves alineacions amb jugadors d’ experiència a la Lliga Nacional de Divisió d’ Honor. Va ser un partit marcat per la gran feina dels llançadors del CB Barcelona, on Zael Honora, va aconseguir el partit guanyat llançant 5 entrades, amb 8 strikeouts. El resultat final va ser de 12 a 2 a favor del CB Barcelona Blau, gràcies a una 3a entrada, que els barcelonins aconseguien un total de 8 carreres, gràcies a 7 imparables i dos errors de la novena vialdecanenca i així van distanciar-se del marcador, aconseguint finalitzar el partit a la 8a entrada per diferencia de 10 carreres. Destacar a Edison Valerio amb 4 hits i 3 carreres impulsades en aquest partit final. Andres Gimeno va llançar dos innings sense cap carrera permesa i Jorge Balboa es van encarregar de tancar el partit.

Moltes felicitats!

_dsc7078

Boxscore de la semifinal entre CBS Sant Boi i CB Viladecans

http://www.fcbs.cat/campionat/2016/b_dh_copa/stats/29.htm

Boxscore de la semifinal entre el CB Barcelona Blau i el CB Barcelona Vermell

http://www.fcbs.cat/campionat/2016/b_dh_copa/stats/30.htm

Boxscore de la final entre el CB Barcelona Blau i el CB Viladecans

http://www.fcbs.cat/campionat/2016/b_dh_copa/stats/33.htm

La classificació final ha estat:

  • CB Barcelona Blau
  • CB Viladecans
  • CBS Sant Boi
  • CB Barcelona Vermell
  • CBS Hèrcules L’H
  • CBS Gavà
  • CB Viladecans Old Stars
  • CBS Barcino


Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?