CBS GAVÀ

El CB Barcelona Blau campió de la Copa Catalunya Sènior Beisbol

El CB Barcelona Blau campió de la Copa Catalunya Sènior Beisbol

El passat dissabte 14 de novembre es van disputar de les dues semifinals de la Copa Catalunya de la categoria Sènior Beisbol .

En la primera semifinal, que va tenir lloc a Sant Boi, entre el CBS Sant Boi, com a 2n classificat de la fase regular i el CBS Hèrcules l’H., tercer classificat. Va ser un duel que es va decidir a la 6a entrada, quan l’ equip local va aconseguir 6 carreres i es va distanciar en el marcador. El resultat final d’ aquesta primera semifinal va ser de 8 a 3 a favor de l’ equip santboià, que així aconseguia arribar a la final de diumenge.

En l’ altre semifinal, on s’ enfrontaven el CB Barcelona Blau i el CBS Gavà, va acabar amb el resultat de 11 a 1, a favor de l’ equip barceloní, que com a 1r classificat de la fase regular, jugava a Montjuic. Va ser un partit que va començar liderant el CBS Gavà, però a partir de la 4a entrada, l’ equip barceloní va aconseguir una sèrie de bones batades combinades amb algun error defensiu del l’ equip gavenenc i així arribar a la 7a entrada amb la diferència de 10 carreres, on va finalitzar el partit.

Diumenge a les 11:00 començava la gran final a Montjuic, entre el CB Barcelona Blau i el CBS Sant Boi, on ambdós equips comptaven en les seves alineacions amb jugadors d’ experiència a la Lliga Nacional de Divisió d’ Honor. Va ser un partit marcat per la gran feina dels llançadors obridors, Kerson Trinidad per part de l’ equip santboià, i Elian Leyva per part de l’equip barceloní, qui va aconseguir el partit guanyat llançant 8 entrades. El resultat final va ser 1 a 0 a favor del CB Barcelona Blau, gràcies a un hit remolcador d’ Ivan Alba a la 8a entrada, que aconseguia avançar al marcador a l’ equip barceloní, i a la 9a entrada Jorge Balboa es va encarregar de tancar el partit.

Moltes felicitats!

CT2_JKPVEAACIyJ

Premi entregat pel president de la FCBS, Jordi VallèsTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?