CBS GAVÀ

El CB Barcelona Blau campió de la Copa Catalunya Sub16 Beisbol

El CB Barcelona Blau campió de la Copa Catalunya Sub16 Beisbol

El passat dissabte 14 de novembre a les 10:00 va donar inici la primera de les dues semifinals de la Copa Catalunya de la categoria Sub16 al camp de Montjuic (Barcelona).

En aquesta semifinal, s’ enfrontava el CB Barcelona Blau i el CBS Santboians, va ser un duel que es va decidir en les entrades finals, que va ser quan l’ equip barceloní va aconseguir aquesta petita avantatge de carreres. Finalment el partit va acabar 8 a 1 favorable al equip del CB Barcelona.

En l’ altre semifinal, on s’ enfrontaven el CB Barcelona Vermell i el CB Viladecans, es va iniciar a les 12:30 també a Montjuic. Va ser un partit marcat des del començament per alineació indeguda del CB Viladecans, i el resultat final va ser 7 a 0 per l’ equip barceloní, desprès de ser acceptada la protesta del partit.

El vicepresident de la FCBS entrega el premi, Óscar Milla

El vicepresident de la FCBS entrega el premi, Óscar Milla

A les 15:30 començava la gran final entre el CB Barcelona Vermell i el CB Barcelona Blau, on un altre cop s’ enfrontaven els dos equips del CB Barcelona igual que en el playoff del Campionat de Catalunya. En aquest cas es va emportar el títol de la Copa Catalunya Sub16 2015 el CB Barcelona Blau, dirigit per Jose Luis Riera, amb un resultat de 12 a 6, destacar a Ángel Aguado que va aconseguir 4 hits de 5 torns amb 3 carreres impulsades, el llançador guanyador va ser Pedro R. Faula.

Felicitats a tots els participants!

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?