CBS GAVÀ

El CB Barcelona campió a l’Estatal Juvenil de Beisbol

El CB Barcelona campió a l’Estatal Juvenil de Beisbol

CB Barcelona campió

CB Barcelona campió

L’equip català es va endur ahir el Campionat d’Espanya Juvenil de Beisbol, davant l’Irabia de Pamplona per un resultat de 11 a 3.

Els barcelonins dirigits per J.Luis Riera van obtenir el premi desprès de classificar primers del seu grup, deixant clar el seu propòsit d’alçar la copa de campió amb uns resultats favorables de 10 a 1 amb el mateix Irabia i de 1 a 21 amb el San Lázaro de Oviedo. No va ser tant fàcil el pas a la final, doncs el Sant Boi es va plantar com a segon de l’altre grup on va haver de treballar més dur per que allà hi havia un clar candidat al títol el Marlins de Tenerife i el sempre perillós Antorcha de València, davant els canaris tot i plantar cara el resultat final va ser de 6 a 2, contra els llevantins va ser d’un ajustat 4 a 3. Així doncs, un català arribaria a la final i dissabte al vespre al municipal de montjuic els dos equips van mostrar un espectàcle beisbolístic desprès de tres hores i mitja i 11 entrades els de Barcelona van vèncer per un ajustat 9 a 8. Gran treball el que s’ha fet des de les dues canteres catalanes.

Per la seva banda el Viladecans, va estar enquadrat en el grup més complicat i va comptar els tres partits per derrotes, però finalment en el creuament va poder vèncer al San Lazaro en l’últim partit de la competició.

Pel que fa a premis individuals, el pitcher esquerrà del CB Barcelona Marc Ibáñez es va endur el MVP del campionat, Octavi Martí també del CB Barcelona el Champion Bat i finalment el millor llançador va ser per Cristian Aineto de l’Antorcha.

Fotos Semifinals (Sant Boi – Barcelona) – Jordi Garrido

Fotos Final (Barcelona – Irabia) – Jordi Garrido

Vídeo de la final del Campionat (bateando)

La classificació final va ser la següent:

Veure estadístiques RFEBS

1
CB Barcelona
2
CAD Irabia
3
Tenerife Marlins PC
4
CBS Sant Boi
5
CBS Antorcha
6
CB Viladecans
7
CAD San Lázaro


Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?