CBS GAVÀ

El CB Barcelona Campió de Catalunya DH 2012

El CB Barcelona Campió de Catalunya DH 2012

Desprès de vèncer en el doble duel contra el Viladecans per un contundent 10 a 0 el passat dissabte i un 5 a 2 suficient per guanyar, es va arribar al triple empat, que va afavorir als interessos dels barcelonins. Que gràcies, a la bona feina dels llançadors José Hernandez, l’últim fitxatge de l’equip i de Balboa que comença la temporada amb molta força van poder ser determinants per mantenir la bateria del Viladecans a ratlla.

El triple empat, va ser la conseqüència de la igualtat entre els tres equips, finalemnt el Barcelona amb menys carreres en contra va ser proclamat campió 2012. Amb aquest tíotl es desmarca en el palamrès amb 6 títols (5 com a FC Barcelona i 1 com CB Barcelona).

Aquest cap de setmana comença la LLiga Nacional i caldrà veure com afronten una temporada llarga en que es disputarà per primera vegada Play Off final entre els dos primeres classificats al final de la fase regular, a més d’una Copa del Rei que es disputarà a Setmana Santa i la Copa d’Europa en la que el CB Barcelona viatjarà al mes de juny cap a Holanda per enfrontar-se als millors de la “Champions”.

Veure vídeo del partit del dissabte: VILADECANS vs BARCELONATranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?