CBS GAVÀ

El CB Barcelona campió de la Copa Catalunya Aleví

El CB Barcelona campió de la Copa Catalunya Aleví

CTx3NtmUEAA1wXf

Entrega el premi el vocal de la FCBS, Antonio Burgos

El passat dissabte 14 de novembre a les 10:00 van donar inici les dues semifinals de la Copa Catalunya de la categoria Aleví al camp de Sant Boi.

En una de les semifinals, entre el CBS Sant Boi Ramonets i el CB Viladecans, va ser un duel força ajustat tot i el resultat, ja que a les primeres quatre entades el resultat era de 3 a 2 a favor de l’ equip santboià. Finalment va acabar el partit amb el resultat de 18 a 8 a favor de l’ equip del CBS Sant Boi Ramonets.

En l’ altre semifinal, on s’ enfrontaven el CB Barcelona i el CBS Sant Boi Goofies, va ser un altre partit de gran nivell, on es va decidir el guanyador en les entrades finals, ja que en les quatre primeres entrades amb llançador cap equip va aconseguir cap carrera. El resultat final va ser 4 a 1 a favor de l’equip barceloní.

A les 12:30 començava la gran final entre el CBS Sant Boi Ramonets i el CB Barcelona, on un altre cop els grans jugadors catalans de la categoria Aleví ens van demostrar el gran nivell de joc que estan acostumats a jugar, i van jugar una disputada final tots dos equips. Finalment es va emportar el títol de la Copa Catalunya Aleví 2016 el CB Barcelona, per un resultat de 8 a 4.

Ha sigut un gran dissabte, on s’ han vist 3 grans partits, gran jugades i bons futurs jugadors de beisbol, felicitats a tots els participants!Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?