CBS GAVÀ

El CB Barcelona campió de la Copa Catalunya Benjamí

El CB Barcelona campió de la Copa Catalunya Benjamí

El passat dissabte 21 de novembre es va celebrar al Camp Municipal de Viladecans la última jornada dels més petits de totes les competicions catalanes de Beisbol i Softbol, els benjamins.

CUVzR6dWEAEWuLd

Premi entregat pel president de la FCBS, Jordi Vallès

Va ser una jornada on els 4 equips participants van jugar un total de 3 partits, un contra cada equip rival, on la reglamentació canviava i es jugaven partits a 1 hora amb limitació de 3 outs o 5 carreres per entrada, però gràcies al gran nivell mostrat es va aconseguir que gairebé en tots els partís es juguessin les 6 entrades reglamentades. Era la jornada final on es decidiria el campió d’ aquesta Copa Catalunya 2015.

El campió d’ aquesta Copa Benjamí va ser el CB Barcelona amb 7 partits guanyats i 2 partits del total de 9 partits disputats. Però cal destacar a tots els participants en aquesta jornada ja que vam viure grans partits, on els joves jugadors/es van mostrar les seves habilitats per el beisbol amb grans jugades defensives i grans batades, sens dubte un gran futur ens espera amb aquests joves.

Felicitats als 4 equips i a tots els jugadors/es d’ aquesta categoria!

CUVznpjW4AA3Z2jTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?