CBS GAVÀ

El CB Barcelona campió de la Copa Catalunya Sub20 Beisbol

El CB Barcelona campió de la Copa Catalunya Sub20 Beisbol

Aquest diumenge 22 de novembre a Montjuic es van jugar la final de la Copa Catalunya Sub20 Beisbol 2015. On s’enfrontaven el CB Barcelona i el CBS Sant Boi, els dos guanyadors de les respectives semifinals.

A la primera semifinal, on s’enfrontaven l’ equip barceloní, com a 1r classificat de la fase regular, i el CBS Gavà, 4t classificat, i tenia lloc a Montjuic a les 13h. del dissabte 21. Es va viure un partit on ràpidament el CB Barcelona va aconseguir avançar-se al marcador i anar incrementant la diferencia fins arribar al resultat final de 15 a 5.

L’ altre semifinal, entre el CB Viladecans (2n classificat) i el CBS Sant Boi (3r classificat), que finalment es va jugar a Sant Boi a les 18h. per problemes de l’ instal·lació de Viladecans, que era on s’ havia de jugar. Va ser un duel molt disputat on els viladecanencs van aconseguir avançar-se al marcador amb un 3 a 0, però l’ ofensiva del Sant Boi va respondre i es va arribar al final de la 5a entrada amb empat al marcador. Els santboians a la 7a entrada van aconseguir 3 carreres i així arribar al resultat final de 8 a 4 a favor, on obtenien el pas a la final per diumenge.

A les 11:00 , al camp de Montjuic iniciava la gran final de la Copa Catalunya 2015 Sub20 entre el CB Barcelona i el CBS Sant Boi. Un partit igualat fins la 8a entrada amb 5 a 5 al marcador, però en aquesta entrada els jugadors del CB Barcelona van aconseguir una sèrie de hits consecutius, acompanyats d’ algun error de la defensa santboiana i van així col·locar el marcador final d’ 11 a 5, i així aconseguien el títol de la Copa Catalunya 2015. Destacar Roibert Decena del CB Barcelona, que va ser el llançador guanyador del partit, i a més a la ofensiva va aconseguir 2 hits i 2 dobles, amb 3 carreres impulsades.

Felicitats a tots!

CUaxcYbWIAEdhi5

Entrega el premi Joan Gols, vocal de la FCBSTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?