CBS GAVÀ

El CB Barcelona de 2ª Divisió Sènior guanya la Copa Catalunya

El CB Barcelona de 2ª Divisió Sènior guanya la Copa Catalunya

L’equip del Club Beisbol Barcelona de la segona divisió de la categoria Sènior ha aconseguit el primer títol de la Copa Catalunya d’aquesta modalitat. Concretament, el CBB ha aconseguit batre a la final el CBS Hèrcules l’H, el seu únic contrincant en aquest torneig, per alçar-se amb el primer títol per aquest equip.

Enguany, ja a la Lliga Catalana, la Federació, d’acord amb els clubs, va organitzar una nova categoria de beisbol sènior, en la que jugarien els equips més novells que els diferents clubs poguessin presentar, per tal d’així fomentar la incorporació de nous jugadors d’edats més avançades. En la prova pilot d’aquesta nova modalitat, la Lliga Catalana d’enguany, hi van participar un total de tres equips: el Barcelona, l’Hèrcules i el Vic Bat, malgrat que aquest últim no va finalitzar la temporada en la categoria. En aquesta competició, el domini total va ser per l’equip d’Hospitalet, que es va imposar en les 4 ocasions al CBB, que va quedar subcampió. En aquesta Copa Catalunya, però, la cosa ha anat molt diferent.

En aquesta ocasió, ha estat el CB Barcelona qui ha agafat la batuta i ha aconseguit imposar-se a l’Hèrcules en tots els partits que s’han disputat. En un total de quatre jornades, el Barcelona ha superat al vigent campió de la lliga, la majoria de vegades per diferències molt ajustades, com és el cas de la tercera jornada, on el marcador va reflectir un 11 a 10 a favor de l’equip barceloní. Amb un rècord de 4 victòries i cap derrota, aquest va arribar al partit final amb una ratxa invicta. Malgrat tenir una última oportunitat, l’Hèrcules no va ser capaç de vèncer al conjunt del CBB, que va imposar-se en l’últim duel de l’any per 9 carreres a 7, una altra vegada, un marcador ajustat. Amb aquest resultat, el Barcelona aconsegueix el seu primer títol en aquesta categoria i supera al CBS Hèrcules, que enguany ja va acumular el títol de la Lliga Catalana.

Per tant, l’any conclou amb un nou trofeu per al Club Beisbol Barcelona, que ja n’ha acumulat un total de quatre: Sub-12, Sub-16 i Sènior 2ª Divisió en beisbol i Open en Softbol, superant, així, el total de títols que va aconseguir en la Copa passada, que van sumar un total de 3. En el primer any d’aquesta nova categoria, el nivell ha estat molt igualat, com han demostrat els resultats i els vencedors de les diferents competicions.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?