CBS GAVÀ

El CB Barcelona es revalida com a campió estatal de Sub-15

El CB Barcelona es revalida com a campió estatal de Sub-15

42830101_2184948381723442_8428207688663433216_nPer segon any consecutiu, el CB Barcelona s’ha proclamat campió d’Espanya de la categoria Sub-15. El campionat, que es va disputar aquest passat cap de setmana a Pamplona, va enfrontar a set equips, entre els quals hi havia tres representants catalans: el CBS Sant Boi, el CB Viladecans i el CB Barcelona. Malgrat ser majoria, els catalans no van estar de sort, ja que, excepte el títol del Barcelona, el Sant Boi i el Viladecans no van passar de la 6a i 7a posició a la classificació final.

El més destacable del pas del CB Barcelona pel Campionat d’Espanya Sub-15 ha estat, sens dubte, la facilitat que ha tingut al llarg de tots els partits. A part d’acabar el torneig amb un registre de 5 victòries i cap derrota, en l’apartat de carreres, l’abisme ha estat clar: 105 carreres a favor i només 9 en contra, fent el resultat mitjà del campionat pel Barcelona un 21 a 2. Tot i haver firmat un segon títol consecutiu, el nivell que ha mostrat el Barcelona en aquesta competició ha estat a anys llum dels seus rivals. Al llarg de tot el trofeu, el CBB es va enfrontar als Capitalinos de Gran Canaria, al Viladecans, als Astros de València, al Miralbueno de Saragossa i a l’Irabia de Pamplona a la final. Pel que fa a premis individuals, com a millor batejador va ser designat Peter Bonilla, que va acabar el torneig amb un average de .714 (14 torns al bat, 10 hits). Malgrat també optar a ser el millor llançador del torneig, Bonilla va veure com Diego San Miguel, del CAD Irabia, s’enduia el trofeu. Finalment, com a millor jugador del torneig va ser designat Marc Moreno, també del CB Barcelona, amb un average de .538, cinquè a la classificació general.

Amb aquesta destacable victòria, el CB Barcelona s’alça com l’equip que més campionats d’Espanya acumula en els últims 5 anys, amb un total de tres (2018, 2017 i 2014), a qui se sumen els altres dos equips catalans, el Sant Boi i el Viladecans, amb un cada un (2015 i 2016 respectivament). La classificació final del campionat va ser la següent: CB Barcelona, CAD Irabia, CBS Miralbueno, Capitalinos de Gran Canaria, Astros de València, CBS Sant Boi i CB Viladecans. L’hegemonia dels equips catalans en el conjunt espanyol ha estat i està sent clara, amb un domini absolut dels representants de Catalunya durant els últims 5 anys i en els que tampoc s’han trobat amb una oposició clara de fora dels camps catalans.

 

Link resultats, estadístiques i classificació:

http://www.rfebs.es/estadisticas/2018/b_sub15/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?