CBS GAVÀ

El CB Barcelona finaltiza 2n del Ct. Espanya de Softbol femení 1ª Divisió, però aconsegueix una plaça per la Lliga Nacional DH 2022

El conjunt barceloní arribava el divendres 30 d’agost a terres madrilenyes, concretament al camp de Rivas Vaciamadrid, amb un clar objectiu, aconseguir l’ascens a la Liga Nacional DH de Softbol femení 2022.

L’equip dirigit per Aguirre i Minaglia, aconseguia arribar a les semifinals desprès de vèncer en la fase de grup a Helios de Galicia, Audaces de Tenerife i al CBS Rivas. Així classificava com a primer de grup i disputaria la semifinal davant del Fènix de València.

Les barcelonines vencien en la semifinal, per un contundent 14 a 2. Les catalanes així arribaven a la final invictes, on s’enfrontarien al CBS Rivas, que també va vèncer en la seva semifinal al Dridma, en el duel d’equips de Rivas.

La final no tenia un clar favorit, tot i que el CB Barcelona arribava sense cap derrota i ja havia guanyat un partit a l’equip local. Però en aquest cas, l’equip de Rivas va ser just vencedor, al imposar-se 9 a 0 a les catalanes a la final.

Les jugadores del CB Barcelona Natalie Fidrmucova i Barbora Skopova van ser premiades com a millor batejador i millor llançadora

Amb aquesta 2a posició, el CB Barcelona aconsegueix plaça per disputar la Liga Naciional DH 2022 de Softbol femení, i serà un fet històric ja que per primer cop el club barceloní tindrà un equip femení a la categoria reina, i per primer cop hi hauran 4 clubs catalans en aquesta, que seran el CBS Sant Boi, el CB Viladecans, el Projecte S. Gavanenc i el CB Barcelona.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?