CBS GAVÀ

El CB Barcelona guanya la Copa Catalunya Infantil

El CB Barcelona guanya la Copa Catalunya Infantil

A Montjuic el passat dissabte 21 de novembre es van jugar les semifinals i final de la Copa Catalunya Infantil 2015. On enfrontaven al Projecte S. Gavanenc contra el CBS Sant Boi Pitus, 2n i 3r classificat respectivament; i el CB Barcelona, 1r classificat contra el CBS Sant Boi Anacletos, 4t classificat.

A la primera semifinal, on s’enfrontaven l’ equip gavanenc del Projecte contra l’ equip Pitus del CBS Sant Boi, va ser un duel molt igualat i disputat, ja que els gavanencs van aconseguir la primera carrera a la primera entrada amb un homerun, però fins la 6a i última entrada no es va moure més el marcador, on els santboians aconseguien anotar amb un altre homerun, i així ficar l’ empat al marcador. Tot seguit tancant la 6a entrada, el Projecte S. Gavanenc va aconseguir dues carreres amb un altre homerun i així obtenia el pas a la final amb el resultat total de 3 a 1 a favor dels gavanencs.

L’ altre semifinal, el CB Barcelona va ser superior a l’ altre jove del CBS Sant Boi, els Anacletos, i va aconseguir una victòria per 7 a 2, tot i que el marcador va ser ajustat fins la 5a entrada que els barcelonins van aconseguir 3 carreres més de les 4 que ja tenien i així distanciar-se una mica del marcador.

A les 12:30 , al camp nou de Montjuic iniciava la gran final de la Copa Catalunya 2015, amb el CB Barcelona com a local i el Projecte S. Gavanenc com a visitant. Un partit on els jugadors del CB Barcelona van demostrar la seva superioritat amb una gran defensa i grans llançadors, i així aconseguien el títol amb el resultat final de 10-2. Destacar d’ aquest partit el gran jugador del CB Barcelona Rafael Blanca, que va ser el llançador obridor del partit i va aconseguir un homerun en aquesta final.

Felicitats a tots per la gran Copa Catalunya disputada!

CUVvsyaWwAA2dl7

Premi entregat pel vocal de la FCBS, Antonio BurgosTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?