CBS GAVÀ

El CB Barcelona s’anota el primer trofeu de la Copa

El CB Barcelona s’anota el primer trofeu de la Copa

El Club Beisbol Barcelona s’ha adjudicat el primer trofeu de la Copa Catalunya d’aquesta temporada, després de batre al Viladecans Groc en la categoria Sub-14. El Barcelona, que ha estat un dels grans dominadors de la categoria, ha aconseguit acabar amb un registre impol·lut de 6 victòries i cap derrota.

 

La categoria Sub-14 de beisbol, una de les que més equips ha ajuntat aquesta Copa Catalunya, estava conformada per dos grups, A i B, de quatre equips cada un. Dins del grup A, després de la fase regular de 3 enfrontaments, el clar dominador va ser el CB Barcelona, seguit de l’Hospitalet, el Viladecans Negre i el Gavà. Pel que respecta al grup B, l’equip que va aconseguir imposar-se va ser el CB Viladecans Groc, per davant del Sant Boi, els Drac’s i els Santboians. Amb aquests resultats, ja en els encreuaments finals, cap dels equips va aconseguir trencar el guió que ja s’havia anat perfilant durant la competició. Van aconseguir el pas a les semifinals el Barcelona i el Viladecans Groc, que es van enfrontar i guanyar al Sant Boi i a l’Hèrcules, respectivament. Malgrat que a la semifinal tampoc va saltar la sorpresa, els dos líders imbatuts van patir per superar als seus rivals, sobretot el Viladecans, amb un ajustat 6 a 5.

 

Ja a la final, el Barcelona va jugar com a local, mentre que el Viladecans Groc ho va fer com a visitant. L’equip barceloní va ser el primer a picar, amb quatre carreres anotades a la primera entrada, gràcies al poder ofensiu de l’equip, que va sumar 3 hits. Pel que fa a la defensa, la labor dels llançadors del Barcelona va frustrar tota opció dels visitants de remuntar. L’excel·lent paper de Peter Bonilla com a obridor, amb 8 strike outs d’11 possibles, i el bon relleu d’Elvinyer Lopez, que només va permetre una carrera, van limitar l’ofensiva del Viladecans a només una carrera. Amb això, el resultat final va ser favorable al Barcelona per 6 carreres a 2, anotant-se, així, el primer trofeu d’aquesta Copa Catalunya i recuperant el control a la categoria que l’any passat se’ls va escapar a la final.

 

La graella final va ser la següent: CB Barcelona, CB Viladecans Groc, CBS Sant Boi, l’Hèrcules d’Hospitalet, CB Viladecans Negre, BC Manresa Drac’s, CBS Gavà i Santboians. Pel que fa a aquest mateix cap de setmana, ens esperen les finals de pràcticament totes les categories de beisbol i softbol de la Copa, exceptuant l’Open de Softbol, que es jugarà el cap de setmana que ve, i el Sub-18 de beisbol, que està per definir la data.

 

Resultats, classificació i estadístiques de la Copa Catalunya Sub-14

 

IMG-9465

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?