CBS GAVÀ

El CB Barcelona s’endú el Campionat d’Espanya Sub-15

El CB Barcelona s’endú el Campionat d’Espanya Sub-15

El Campionat d’Espanya de la categoria Sub-15, que s’ha disputat el primer cap de setmana d’Octubre a les ciutats catalanes de Viladecans i Barcelona, s’ha quedat per un dels equips amfitrions. Concretament, el CB Barcelona ha aconseguit el títol que l’any passat se’ls va escapar a la final i que va acabar en mans del CB Viladecans, enguany quart classificat. Completant el podi, juntament amb el Barcelona hi ha el Sant Boi, que va oposar resistència fins a l’última entrada de la final i el CAD Irabia de Pamplona.

Després d’una primera volta perfecta en el grup A, el CB Barcelona va presentar candidatura a possible campió del torneig, juntament amb el CB Viladecans, que tampoc va conèixer la derrota en el grup B. Per la seva banda, el CBS Sant Boi va quedar segon classificat del grup A, mentre que el CBS Gavà va quedar quart dins del grup B. Ja a semifinals, el Barcelona no va tenir problemes en desfer-se de l’Irabia, a qui va superar per 15 carreres a 0. En l’altra semifinal, íntegrament catalana entre el Sant Boi i el Viladecans, el primer es va mostrar clarament superior, ja que va superar al vigent campió per 15 a 3, fixant així una final catalana.

A causa de problemes en el camp de Montjuïc, la final va disputar-se al camp municipal de Viladecans, on el CB Barcelona i el CBS Sant Boi es van enfrontar per segona vegada en aquest campionat. Per segona vegada i amb un resultat igualment just, l’equip de Barcelona es va imposar al del Baix Llobregat per un ajustat marcador de 3 carreres a 5, alçant-se, així, com a campions d’Espanya. Per darrere del Barcelona i el Sant Boi els seguien el CAD Irabia, que va imposar-se al Viladecans en la lluita per la 3a i la 4a posició, l’Antorcha de València, el CBS Miralbueno, el CD Amaya de Pamplona i el CBS Gavà, tancant la classificació.

Per sisè any consecutiu, un equip català s’ha proclamat campió d’Espanya de la categoria Sub-15. Concretament, el CB Barcelona és l’equip català que més victòries ha aconseguit en aquests 6 anys, amb un total de tres, seguit pel CBS Sant Boi amb dues i el CB Viladecans amb una. Amb aquests resultats, els equips catalans han mostrat el seu alt nivell i acumulen un nou Campionat d’Espanya que va a parar a Catalunya, aquest, cap a les vitrines del CB Barcelona.

Tres dels jugadors barcelonins han estat els mes destacats del Campionat, sent Fray Luis Batista el millor llançador, Rafael Blanca el millor batejador i Justin Gabriel Luna el millor jugador.

Moltes felicitats!

Enllaç de la web de resultats i estadístiques del Campionat d’Espanya:

http://www.rfebs.es/estadisticas/2017/b_sub15/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?