CBS GAVÀ

El CB Barcelona suma el seu primer títol de Softbol

El CB Barcelona suma el seu primer títol de Softbol

La secció de softbol del CB Barcelona, un projecte molt jove que fa un any que està en marxa, ha sumat el seu primer títol, concretament en la categoria Open de softbol d’aquesta Copa Catalunya. Després de participar també en la Lliga Catalana d’enguany, el CBB de softbol ha aconseguit batre al CBS Sant Boi, al Projecte de Softbol Gavanenc, al CBS Hèrcules l’H i al CB Viladecans per alçar-se amb el tercer títol per al club barceloní en aquesta competició.

Primerament, en una fase regular amb forma de lligueta, el CB Barcelona va començar picant fort, guanyant a l’Hèrcules per 13 carreres a 2, com també ho va fer el CBS Sant Boi, que va vèncer al Projecte per 15 carreres a 4. Al llarg de la fase regular, tant el campió com el CBS Sant Boi i el CB Viladecans van mostrar-se com els equips més forts, ja que només van perdre un partit cada un, concretament entre ells. Amb aquests resultats, es va produir un triple empat en les tres posicions de dalt, tots els equips amb un rècord de 3 victòries i una derrota. Per la diferència de carreres i els resultats, va ser el CB Barcelona qui es va classificar directament per la final, deixant la semifinal marcada per l’enfrontament entre el CBS Sant Boi i el CB Viladecans. Per darrere, el Projecte Gavanenc i l’Hèrcules l’H lluitaven per la quarta posició a la taula.

En el partit que definiria el rival que tindria el CB Barcelona a la final, el CB Viladecans va començar amb força, que va etzibar-li quatre carreres a l’equip de Sant Boi a la primera entrada. Aquest cop d’efecte al principi va donar un avantatge a les visitants que es va mantenir fins al final del partit, malgrat la resposta de les jugadores de Sant Boi. Finalment, la semifinal va acabar amb un avantatge de 6 carreres a 9 a favor de les jugadores del CB Viladecans. Ja a la final, el CB Barcelona esperava a les vencedores de les semifinals a casa seva, on no havien perdut cap partit.

Malgrat el bon nivell que havia mostrat el CB Viladecans al llarg del torneig, no va poder contra la força del CB Barcelona, que va aconseguir anotar un total de 16 carreres en tan sols 4 entrades, només permetent a les visitants anotar-ne una. Amb aquest resultat, el partit es va donar per finalitzat, donant, així, el primer títol en la modalitat de softbol al CB Barcelona. La classificació final del torneig va ser la següent: CB Barcelona, CB Viladecans, CBS Sant Boi, CBS Hèrcules l’H i, finalment, el Projecte de Softbol Gavanenc. Juntament amb aquesta copa, l’equip de la capital catalana ja n’acumula 3 en aquesta Copa Catalunya, igualant, així, els títols que va guanyar en la competició de l’any passat.

Link amb resultats, classificació final i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/s_open_copa/res.php

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?