CBS GAVÀ

El CB Barcelona Vermell, campió de la Copa Sub-12

El CB Barcelona Vermell, campió de la Copa Sub-12

El Club Beisbol Barcelona ha sumat la seva primera victòria en la Copa Catalunya d’enguany. De les mans de la categoria de Sub-12, concretament de l’equip Vermell, el CBB s’ha endut el trofeu cap a la seva vitrina.

Després d’un torneig en el qual no han arribat a conèixer la derrota, el CB Barcelona Vermell s’ha mostrat molt superior a la resta de rivals, als quals ha superat per una gran diferència en la majoria de partits. Al llarg de la competició, pocs equips li van poder fer front a l’equip de la capital catalana, que no deixava de recollir resultats amb grans diferències de carreres. Només en l’última jornada, contra el CBS Sant Boi Pitus, el resultat va ser ajustat, de 5 carreres a 1 a favor de l’actual campió. Ja a la fase final, les posicions dels equips que lluitarien pel títol van quedar definides: com a primer classificat, amb un registre impol·lut, el CB Barcelona vermell, amb 6 victòries. Per darrere seu es va produir un triple empat entre el CBS Sant Boi Pitus, el CB Viladecans i el CBS Sant Boi Ramonets. Analitzant les victòries i les derrotes de cada un, el Viladecans es va quedar amb la segona posició del grup, seguit pels Ramonets i, finalment, els Pitus.

Aquests resultats van definir els encreuaments finals, que van enfrontar el primer classificat, el Vermell, contra el quart, els Pitus. Per l’altra banda, el Viladecans va rebre els Ramonets com a equip local. Malgrat ser unes semifinals, els resultats que es van veure van ser molt diferenciats. El Vermell, seguint amb la seva força, es va imposar als Pitus per 14 carreres a 5. A l’altra semifinal, el Viladecans va caure contra els Ramonets per un resultat de 4 carreres a 11. Per tant, la final va quedar fixada en un duel entre el CBS Sant Boi Ramonets i el CB Barcelona Vermell, partit que es va jugar el diumenge 11 a la tarda al camp de Montjuïc 2. Per segona vegada durant la Copa, el CBB Vermell no va aconseguir una gran diferència de carreres, però això no li va impedir guanyar als Ramonets per 7 carreres a 3, proclamant-se, així, campió de la Copa Catalunya 2017, capgirant el resultat de la campanya anterior, on el CBS Sant Boi Ramonets va guanyar al CB Barcelona a la final de la categoria Sub-12. Així, la Copa Catalunya de la categoria Sub-12 ha arribat a la seva fi, amb la següent classificació final: CB Barcelona Vermell, CBS Sant Boi Ramonets, CB Viladecans, CBS Sant Boi Pitus, BC Drac’s de Manresa, CBS Gavà i CB Barcelona Blau.

Amb aquest resultat, el CB Barcelona acumula el primer títol d’aquesta Copa Catalunya, demostrant una gran força en la categoria de Sub-12, on no ha arribat a conèixer la derrota i ha aconseguit vèncer a tots els rivals que se li han posat pel davant sense problemes.blemes.

Resultats i classificació Copa Catalunya 2017:

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/b_sub12_copa/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?